Ifö

Vad är Ifö Clean?

Ifö Clean är en unik glasyr som skyddar genom att försegla de mikroskopiska porerna i porslinsytan. Förseglingen gör det svårt för smuts och bakterier att få fäste.

Ifö Clean ger din toalett och handfat en mycket slitstark och slät yta som gör det svårare för smuts och kalk att få fäste. Du får därför en toalett och ett handfat som är enklare att rengöra.

På Ifö arbetar vi kontinuerligt med att optimera och utveckla våra produkter i minsta detalj. Med Ifö Clean har vi utvecklat en glasyr som förbättrar hygien utan att kompromissa med kvalitet - eller pris. Du hittar Ifö Clean på nästan alla våra porslinsprodukter.

Hemligheten bakom Ifö Clean

Ifö Clean-glasyren är extremt tunn och finkornig och jämnar ut små mikroskopiska ojämnheter som finns på porslinets yta. Det ger en mycket slät yta som är enklare att hålla ren jämfört med vanlig glasyrr.

Eftersom ytan blir mindre känslig för kalk och smuts förlängs produktens livslängd med Ifö Clean. Kalk och smuts har en nedbrytande effekt på porslinets yta över tid.

Rengöringsvänlig toalett

På Ifö har alla våra toaletter glasyren Ifö Clean. Det betyder att du får en mer lättstädad toalett. Den hårda och släta ytan gör det svårare för kalk och smuts att få fäste, och enklare för dig att hålla rent.

För att få en optimal toalett som är enkel att rengöra rekommenderar vi att du väljer en toalett utan spolkant från vår Rimfree-serie och med en Quick Release-toalettsits. En toalett utan spolkant har färre ställen där smuts kan gömma sig. Se våra rekommendationer för rengöring av toaletter och handfat här.