Ifö Rimfree toalett

Byt ut din gamla toalett – spara pengar och vatten!

Visste du att du faktiskt kan spara pengar genom att byta ut din gamla toalett mot en ny?

Äldre toaletter har vanligtvis en mycket hög vattenförbrukning. Många av de äldre toaletterna har också bara en spolningsfunktion, och mängden vatten de behöver för att ge en effektiv spolning är relaterad till spolningsmekanismen. Med andra ord kan spolningstekniken ha varit föråldrad i årtionden.

Ifös moderna toaletter är utrustade med en effektiv och vattenbesparande spolmekanism. Toaletter från Ifö har en stor och en liten spolning, där den större spolningen förbrukar 4 liter vatten och den mindre endast 2 liter.

Nedan hittar du en översikt över de besparingar du gör genom att byta ut din gamla toalett mot en ny och modern toalett från Ifö.

Förutsättningar för beräkningen:

Antal personer per hushåll: 3
Antal spolningar per dag: 20
Andel stor spolning: 33 %
Andel liten spolning: 67 %


Bli inspirerad av Ifö

Planerar du ett mindre ombyggnadsprojekt eller kanske en totalrenovering?
Bläddra i våra badrumskataloger för mer inspiration!

Mer inspiration & designtips

Badrumsplanering

Kom igång med planeringen av ditt nya badrum i tre steg

Ett nytt badrum kan kännas som en ouppnåelig dröm med så många praktiska saker att tänka på. Med med dessa tre enkla steg för att planera ditt nya badrum kan du lägga grunden för din dröm.

Läs mer här
Badrumstips

5 enkla tips för att ge nytt liv till badrummet

Fräscha upp eller renovera ditt badrum? Upptäck dessa enkla renoveringstips som får ditt badrum att se nytt ut. Börja redan idag!

Läs mer här
Litet badrum

Optimera utrymmet i det lilla badrummet

Hur får du ut maximalt av ditt lilla badrum? Läs mer om hur du sparar utrymme med dessa smarta lösningar för små badrum.

Läs mer här
Ifö Spira toalett

Alla hem behöver minst en. Dags för en ny toalett?

Mycket har hänt de senaste åren när det gäller badrummets design och funktion. Innan du påbörjar en badrumsrenovering eller planerar badrummet i ditt nya hus, har vi några tips till dig.

Läs mer här
Beröringsfritt

Det smarta badrummet är här

Smarta badrum är inte längre enbart något för hotell. Se hur beröringsfria badrumslösningar kan förbättra hygienen och hålla din familj friskare.

Läs mer här
Bakterier i badrummet

Undvik bakteriehärdar i badrummet

Att hålla badrummet så bakteriefritt som möjligt är mer relevant än någonsin. Händerna ska tvättas ofta och grundligt och badrummet ska rengöras. Följ dessa enkla råd för att undvika bakteriespridning i hemmet.

Läs mer här