Val av badrumsprodukter

Är du osäker på vilka badrumprodukter du ska välja, så har vi valt ut några artiklar som fokuserar på fördelar inom de olika produktkategorierna.

Behöver du dubbla handfat om du är singel, har du bättre behov av en vägghängd toalett istället för en golvstående. Beroende på storleken på badrummet och dess form, vilken duschlösning kan då vara mest optimal?

Vi hjälper dig att välja de produkter du behöver utifrån din nuvarande och framtida livssituation.

Lösningar för badrumsmöbler

Topp 5 badrumsmöbler som man måste ha

Härliga badrumsmöbler är nödvändiga för att du ska kunna förvara dina prylar och för att rummet ska kännas så avslappnande som du vill.

Läs mer här
Tvättställ för badrummet

Guide till tvättställ för badrummet

Oavsett om det gäller ett handfat med eller utan underskåp, stort eller litet - så här väljer du rätt för badrummet. Handfat och tvättställ är förresten två ord för samma sak.

Läs mer här
Ifö badrumsmöbler

Badrumsmöbler - en viktig del av ditt badrum

Badrummet kan enkelt förvandlas från något vanligt till något speciellt, bara genom att inreda det med smarta, eleganta och snygga badrumsmöbler.

Läs mer här
Ifö tvättställ

Ett elegant tvättställ

Tvättställ har stor inverkan på hur ditt badrum ser ut och upplevs. Det går sällan obemärkt förbi då man tvättar händerna vid varje besök.

Läs mer här
Ifö Spira toalett

Alla hem behöver minst en. Dags för en ny toalett?

Mycket har hänt de senaste åren när det gäller badrummets design och funktion. Innan du påbörjar en badrumsrenovering eller planerar badrummet i ditt nya hus, har vi några tips till dig.

Läs mer här
Badrumsinspiration och trender

Badrumsinspiration och trender

Få tips och tricks om färg, material, inredning och val av produkter i ditt badrum.

Inspiration och trender
Badrumsplanering

Planeringstips för ditt badrum

Det är inte ofta vi renoverar eller bygger nytt badrum, av den anledningen har vi samlat några artiklar om saker du bör tänka på.

Planeringstips överblick
Hygien och badrum som är enkla att renögra

Hygien och badrum som är enkla att rengöra

Gör rätt val när du väljer badrumsprodukter och hur du inreder badrummet, och du kommer att ha nytta av det varje vecka.

Hygien och badrum som är enkla att rengöra