Ifö Sense Art badrumsmöbler

Badrumsmöbler - en viktig ingrediens i ditt badrum

Badrummet är ofta förbisett - men kan enkelt förvandlas från något vanligt till något speciellt bara genom att inreda det med smarta, eleganta och snygga badrumsmöbler. Men innan du påbörjar en badrumsrenovering, har vi några tips som gör dina dagliga rutiner och sysslor enklare.

Inredningstips för badrumsmöbler

Enligt Maximum Performance (MaP) testing, tillbringar vi i genomsnitt 30 minuter om dagen i badrummet - eller nästan åtta dygn om året. Det är en väldigt bra anledning att se till att ditt badrum passar dina behov - både praktiska och estetiska. Här är några saker att tänka på:

  • Vilken sorts badrum skapar du? Ett rymligt badrum bara för dig, ett trivsamt badrum för dina gäster eller ett praktiskt utrymme för hela familjen?
  • Vilken stil vill du ha? Föredrar du pampiga badrumsmöbler som gör ett långvarigt intryck på dina gäster, eller enkel men elegant inredning?
  • Hur hygieniskt och lättstädat vill du att det ska vara? Ska avställningsytorna vara stora eller små? Behöver du plats för mer än en person?
  • Hur funktionella ska badrumsmöblerna vara? Vill du ha generöst med förvaringsutrymme?

Ifö Sense Art badrumsmöbler

Ifö Sense Art badrumsmöbler – det perfekta badrummet som kommer att hålla i många år framöver

Ifö Sense Art är en serie badrumsmöbler som kombinerar form med funktion. Den har sina rötter i den skandinaviska designens enkelhet och elegans och erbjuder rikligt med förvaringsutrymme. Kvaliteten och den lättstädade designen gör att du kan njuta av ditt badrum under många, många år.
Ifö Sense Art högskåp

Ifö Sense Art högskåp – väl genomtänkt förvaring

Att installera ett högskåp är ett effektivt sätt att utnyttja yta. Istället för att ha en rymlig men outnyttjad vägg i ditt badrum, är det smart att installera ett högskåp som adderar ännu mer förvaring för handdukar, toalettpapper och andra badrumspinaler.

Ifö Sense Art underskåp

Tillsammans med högskåpet är underskåpet ett av de bästa sätten att få ett snyggt utseende och praktisk funktionalitet i ditt badrum. Ifö Sense Art underskåp finns tillgängliga i många olika storlekar. Ifö Sense Art underskåp är förmonterade med mjukstängande lådor och dörrar. Och som namnet antyder, Sense Art underskåp passar perfekt med Sense Art tvättställ.

Ifö Sense Art underskåp

Knoppar och handtag – Små detaljer som gör stor skillnad

Du kan göra dina badrumsmöbler ännu mer personliga genom att lägga till detaljer. Om du vill prova något annat än klassisk push-open-funktion, kan noggrant utvalda knoppar och handtag på ett enkelt sätt ändra uttrycket i ditt badrum. Våra knoppar och handtag finns i flera färger och utföranden och passar till samtliga Ifö Sense Art-möbler så du kan enkelt hitta din favoritkombination.

Ifö Sense Art klassiska raka eller mjukt rundade handtag visar att enkelt aldrig är tråkigt! Genom att addera dem till dina minimalistiska, skandinaviska badrumsmöbler, ger du dem ett nytt utseende och ditt badrum en ny känsla. Våra handtag i ljust eller mörkbrunt läder ger badrummet kontrast och en modern touch. Lägg därtill våra knoppar i metall som finns i olika färger och utföranden och du inser att du har stora möjligheter att sätta din egen prägel på badrummet.

Ifö Sense Art knoppar och handtag

Små eller stora badrum

Ifö Sense Art breda sortiment är perfekt för både små och stora badrum. Om ditt badrum är litet, vill du förmodligen att varje enskild del ska tjäna ett syfte och ha en funktion för att skapa en platsbesparande lösning. Om du istället inreder ett stort badrum, är det bara fantasin som sätter gränserna.

Att inreda ett litet badrum är en annorlunda utmaning. Det är som att lägga ett gigantiskt pussel när man ska försöka få plats med allt som behövs - vilket gör innovativa och flexibla badrumsmöbler viktigare än någonsin!

Ifö badrumsmöbler

Badrumsförvaring & smarta lösningar

Ofta förvarar man många olika saker i badrummet så det är inte alltid så enkelt att hålla det rent och välorganiserat.

Med Ifö Sense Art badrumsmöbler finns det plats för allt! Du har alltid dina saker inom räckhåll - utan att behöva ha dem framme. Våra smarta förvaringslösningar gör att dina personliga prylar kan gömmas i vackra badrumsmöbler.

Alla Ifö Sense Art-möbler levereras färdigmonterade och har väggskenor för smidig montering. Det blir inte enklare än så!

Ifö badrumsmöbler

Bli inspirerad av Ifö

Planerar du ett mindre ombyggnadsprojekt eller kanske en totalrenovering?
Bläddra i våra badrumskatalgoer för mer inspiration!

Ifö Badrumskatalog