Länkar instagram

Har du sett något intressant på vårt Instagram konto? Här hittar du länkar från våra inlägg.

Ifö badrumsprodukter

Kompromisslös elegans

På Ifö har vi sett till att du får snygga och stilrena lösningar utan att behöva kompromissa med funktionalitet. Du kan vara säker på att få badrumsprodukter där både design, funktionalitet, kvalitet och hållbarhet är i fokus.

Läs mer här
God Jul önskar Ifö

God Jul

Vi hoppas att du får en underbar och mysig jul med nära och kära.

En riktigt God Jul
Ifö Spira golvstående toalett

Hållbarhet i badrummet

Badrummet är ett av de mest resurskrävande rummen i huset, men som tur är finns det något att göra åt det. Med vår hållbara design och mängder av reservdelar har du möjlighet att reparera ifall något går sönder. Det sparar resurser i det långa loppet.

Hitta fler tips här
Ifö Sense Art badrumsserie

Badrumsmöbler

Det kan vara svårt att hitta rätt badrumsmöbler. Hur mycket förvaringsutrymme behövs? Passar ett grått underskåp bra ihop med övrig inredning? Bör mer naturmaterial användas? Det finns många frågor att ställa sig. Därför har vi samlat en massa bra tips åt dig

Hitta rätt badrumsmöbler
Ifö Sense Art badrumsmöbler i valnöt

Naturens färger i badrummet

Ditt badrum ändrar uttryck beroende på vilka färger och material du använder. På Ifö inspireras vi av naturen och den nordiska looken.

Se badrumstrenderna här
Ifö moodboard

Sätt din egen prägel

Med våra tips och tricks kan du förvandla ditt badrum till din egen oas där du kan koppla av i en härlig omgivning.

Bli inspirerad här
Ifö Spira 6265 vägghängd toalett

Höj nivån i badrummet

Med vår vägghängda Ifö Spira 6265 får du en snygg minimalistisk look samtidigt som rengöringen blir mycket enklare.

Höj nivån här
Ifö Spira golvstående toalett

En av livets stora frågor är...

...om din toalett ska vara vägghängd eller golvstående? En vägghängd toalett underlättar rengöringen, ger en känsla av mer utrymme och har en mer elegant look. Men det är inte alltid möjligt att installera en vägghängd toalett, därför har vi även ett stort urval av fina golvstående toaletter.

Se fördelar och nackdelar
Ifö Clean glasyr

Håll badrummet fint

Med vår glasyr Ifö Clean har vi säkerställt att det är enkelt att hålla både tvättställ och toalett rena och fina i badrummet. På så sätt är du säker på att ditt badrum alltid är rent med några snabba svep.

Läs mer här
Ifö Option spegel

Det perfekta ljuset i mörkret

Med vårt stora utbud av Ifö Option speglar med belysning är vi säkra på att du kan hitta precis rätt behagligt ljus för de mörka månaderna.

Se mer här
Ifö badrum

Vintertid är en mysig tid

Det ska vara härligt och mysigt att möta en mörk vinter. Lugn, välbefinnande och hälsa behöver inte vara dyrt. Vi har samlat en massa tips & tricks så att du kan göra det extra mysigt i ditt badrum.

Få tips och tricks här
Kvalitetssäkring av toaletter pågår

Hitta din toalett här

Det är viktigt för oss att du får bästa möjliga upplevelse av våra toaletter. Därför satsar vi på kvalitet i alla led av produktionen så att du får en toalett som håller länge.

Hitta din toalett här
Ifö badkar

Tid för välmående och välbefinnande

Vi går mot mörkare tider och det betyder att det är dags att ta hand om sig själv lite extra. Finns det något bättre än ett långt, varmt bad för att rensa huvudet och drömma sig bort?

Få inpiration här
Inspiration med Ifö badrumsprodukter

Inspiration hos Ifö

På vår hemsida har vi samlat mängder av inspiration och trendspaningar. Få tips och tricks om färg, material, inredning och val av produkter till ditt badrum.

Bli inspirerad här
Ifö Sense Art badrumsmöbler

Din personlighet. Ditt badrum

Med vår moderna och tidlösa serie Ifö Sense Art har du möjlighet att inreda och anpassa badrummet efter alla de drömmar och idéer som just du har.

Se badrumsserien Sense Art här
Spara vatten med Ifö

Tips och tricks

Om du förkortar din dusch med en minut om dagen kan du spara upp till 4.000 liter vatten om året. Om du stänger av vattnet när du borstar tänderna kan du spara mellan 4-8 liter vatten per minut. Se över din toalett och leta efter snålspolande teknologi. Snålspolande toaletter är designade för att skapa en kraftfull spolning med mindre mängd vatten.

Få fler tips
Ifö Spira Art vägghängd WC

När design och hygien går hand i hand

Det finns massor av saker man ska tänka på när det kommer till rengöring av toaletter. Ifö har blivit experter på att hitta den perfekta balansen mellan design, komfort och hygien. Det ska nämligen vara lätt att hålla hygiennivån uppe och toaletten fin.

Bli klokare här
Ifö Badrumsdesigner

Få dina drömmar uppfyllda

Med Ifös många inredningsmöjligheter kan du få precis det badrum du drömmer om. Det är nästan bara fantasin som sätter gränserna. Prova vår badrumsesigner och skapa ditt drömuniversum.

Börja designa här
Ifö Sense Art badrumsserie

Ljust, mörkt eller trä? Bli inspirerad till ditt nya badrum

Hos Ifö har vi designmöjligheter för varje smak. Ska ditt badrum inredas i mörka färger för lugna kvällar, i ljusare toner för ett glas bubbel i badet eller ska naturen vara nära? Möjligheterna är många, beslutet är ditt.

Bli inspirerad här
Ifö Sense Art badrumsserie

Maximera förvaringsutrymmet

Med badrumsmöbler från Ifö Sense Art garanteras du sinnesro och ordning i lådorna. De många förvaringsmöjligheterna bidrar till att utrymmet utnyttjas maximalt i en vacker och stilren design.

Se utbudet här

Gör rengöringen enkare med en Rimfree® toalett från Ifö

Vi har tagit bort spolkanten vilket ger mindre yta för smuts och bakterier att gömma sig på. Det ger bättre hygien och en ännu enklare rengöring.

Läs om Rimfree

Upplev Ifö Option med touchfunktion

Med den smarta touchströmbrytaren kan du enkelt dimma belysningen så att den passar dina behov. Den energieffektiva LED-belysningen ger ett vacker uttryck och varar länge.

Läs mer här

Även små badrum kan behöva ny inredning

Hela badrumsserien Sense Art erbjuder flera bra inredningsmöjligheter för de mindre badrummen. Serien är både mångsidig, elegant och flexibel och erbjuder flera alternativ för att skapa ett idealiskt utrymme - även om det är litet.

Hitta mer inspiration

Svarta detaljer skapar kontraster i badrummet

För att skapa en röd tråd i inredningen är det ofta de små detaljerna som ger störst intryck. Se våra svarta tillbehör i badrummet här.

Se mer här

Skapa en naturlig inredning med färger i trä

Med badrumsserien Sense Art kan du få träfärger att bli en naturlig del av ditt badrum, exempelvis med badrumsmöbler i valnöt. Oavsett vilken träfärg du väljer så finns det några saker du bör vara uppmärksam på. Du kan läsa om dem här.

Få tips här

Använd sommarens färger och dofter när du inreder badrummet

När du inreder badrummet är det inte bara kakel, möbler och porslin som förtjänar uppmärksamhet. Somriga färger,detaljer och dofter ger nämligen också ett intryck och hjälper till att skapa ditt alldeles egna badrum.

Hitta inspiration

Hitta inspiration i badrumsserierna Sense Art och Option

Serierna erbjuder vackra speglar som lyser upp området kring tvättstället med LED-belysning och eleganta badrumsmöbler som genom en modern och detaljrik design passar alla miljöer.

Bli inspirerad

Låt säsongens ljusa färger göra skillnad för ditt badrum

Här kan du alltid bli klokare på din egen stil och hitta bra tips för din badrumsinredning.

Läs mer här

En frisk fläkt till ditt badrum

Ifö Fresh WC-sticks säkerställer en fräsch doft i och runt toaletten utan att behöva använda synliga doftblock i WC-skålen. Läs mer om hur de fungerar, vilka toaletter de passar till och var du kan köpa dem.

Bli klokare här

Välj bland olika handtag och knoppar i badrumsserien Sense Art

Möbelhandtag från Sense Art finns i många olika former, färger och material där de bidrar till elegans och enkelhet till din inredning. Oavsett vilka du väljer så passar alla till badrumsmöblerna Sense Art.

Få överblick här

Skapa rätt atmosfär i badrummet med rätt belysning

Speglar och badrumsskåp med belysning blir allt vanligare i våra badrum. De ger det funktionella ljus vi behöver för våra badrumsrutiner, samtidigt som de ger mjuk, varm, dekorativ och indirekt belysning

Se mer här

Skapa mer utrymme i badrummet

Det finns många fördelar med vägghängda toaletter. Förutom den mer moderna designen tar den även mindre plats och ger en luftigare känsla i badrummet. Med Ifö Spira 6265 får du en toalett fullspäckad med fördelar.

Läs om Ifö Spira

Trevlig sommar och strandtur till alla

Även om vi älskar att bada hemma så finns det inget bättre än ett dopp i havet. Därför önskar vi alla en trevlig sommar i hopp om att ni kan resa er från badkaret och bada i havet hela sommaren.

Njut av din ledighet

Skapa ro i själen med ett badkar från Ifö

Välbefinnande är inte nödvändigtvis något som bara kan uppnås genom en spavistelse. Det kan du enkelt skapa i badrummet där hemma. Här ger vi dig lite inspiration samt tips och tricks till vad du bör tänka på innan du köper ett badkar till dig och familjen.

Se våra badkar

Få mer djup i badrummet med spegel från Ifö Option

En spegel skapar en speciell och mysig atmosfär. Den ger också rummet en känsla av mer rymd. Ifö har ett brett sortiment av speglar som alla sätter sin egen prägel på badrummet.

Läs mer om Ifö Option

Hitta inspiration till material och färger

Du bör alltid kika närmare på de senaste trenderna när du ska skapa den rätta atmosfären i ditt badrum. Här kan du fördjupa dig i allt som rör färger och material samt hur du bäst kombinerar dina val

Läs om trender

Låt oss omvandla dina kreativa idéer till verklighet

För oss är inspiration den viktigaste källan till att förverkliga dina badrumsdrömmar. Därför kan du på vår hemsida fördjupa dig i allt från stilrena produkter och de senaste trenderna till tips och tricks för hur du kan sätta din egen prägel på ditt badrum.

Bli inspirerad här

Få inspiration från den blåa himlen in i badrummet

Säsongens färger är källan till många inspirerande inredningsalternativ. Med Ifö Sense Art kan du få stilrena möbler i en vacker midnattsblå färg.

Läs om Sense Art

Skapa ditt drömbadrum med Ifös designverktyg

Ta fram din inre inredningsarkitekt och testa Ifö Badrumsdesigner. Här kan du inreda olika badrum och få en bättre uppfattning om vad du drömmer om.

Testa Ifö Badrumsdesigner här

Fresh WC

Fresh WC-sticks håller toaletten fräsch och mer hygienisk än ett doftblock som hänger på kanten.

Se hur det fungerar

När vi går mot ljusare tider är det härligt att skapa vårkänsla i badrummet

När en ny säsong närmar sig har vi för vana att ge några fräscha tips för en mer säsongsbetonad badrumsdesign. Här får du tre tips som passar till våren:

1. Inred med blommor i härliga vårfärger
2. Hitta en tvål som ger dig vårkänsla
3. Använd färgglada handdukar

Har du egna tips att dela med dig av?

Hitta inspiration här

Ifö Spira - stilren och hygienisk

Oavsett om du väljer toalett, tvättställ eller ett helt möbelpaket från Spira-serien, så ger det ditt badrum en klassisk och stilren look som sällan misslyckas. Toaletterna är såklart Rimfree, utan spolkant, så att smuts och bakterier inte har någonstans att gömma sig.

Läs mer om Ifö Spira här

Det är de små detaljerna som skapar helheten

Skapa värme i rummet med trendfärgen gult eller förnya badrummet med nya handtag. Hitta inspiration och tips hos Ifö.

Hitta inspiration här

Upplev Showerama Art med svarta detaljer

De nya svarta och stilrena beslagen kan ge vilket badrum som helst lite extra personlighet. Detaljerna gör att badrummet får ett modernt uttryck och det blir lättare att matcha helheten.

Se Showerama Art här

Kom ihåg vår tävling

Har du deltagit i vår tävling? Du har möjlighet att vinna badrumsprodukter från Ifö till ett värde av 25.000 kr.

Enkelt! Gå till vår Facebook-sida och visa oss ditt husdjur i ditt badrum med en bild i kommentarsfältet i vår tävlingspost från 20/3 2023. Då deltar du i tävlingen - lycka till!

Läs mer här

När vi producerar i Norden kan vi minimera transportsträckorna

Hos Ifö fokuserar vi mycket på den lokala produktionen. Dels för att materialen i Norden bjuder in oss till det, dels för att vi kan minimera transportsträckorna och därmed minska vårt klimatavtryck.

Läs om lokal produktion

Snart dags att tävla

Visste du att alla husdjur* föredrar ett Ifö-badrum att leka i?

Den 20 mars börjar vår stora tävling, där du kan vinna badrumsprodukter från Ifö till ett värde av 25.000 kr. Håll utkik på vår Facebook-sida! Vi kan avslöja en sak - det handlar om husdjur i ditt badrum.

*Tillfrågade husdjur på kontoret

Läs mer här

Detaljer som gör skillnad

Med inspiration från årets trender vill vi gärna hjälpa dig att inreda ditt nästa badrum. I år kommer vi exempelvis se mörka detaljer som står i fin kontrast till de ljusare färgerna.

Läs mer om årets trender

Ifö Space duschdörrar ger dig härliga duschupplevelser

Med minimalistisk elegans och diskret, platsbesparande design ger Ifö Space en känsla av lugn och harmoni i badrummet.

Utforska Ifö Space här

Gå på upptäcksfärd i ditt eget badrum

Det är i badrummet vi spenderar en stor del av vår vardag. Därför ska det också finnas utrymme för inspiration och nytänkande. Kika förbi Ifös hemsida och låt dig bli inspirerad av vad som passar dina behov bäst.

Få inspiration här

Få förnyad inspiration på vår nya hemsida

Den nya hemsidan från Ifö är äntligen live med vackra bilder och en fräsch inblick i våra badrumsserier och produkter samt tips och inspiration för att inreda badrummet som du drömmer om.

Se den nya hemsidan

Glöm allt om den kalla vintern i ett badkar från Ifö

Badrummet är det perfekta stället att glömma tillvaron då och då. Med ett badkar gör du inte bara ditt badrum en tjänst, du ser också till att ta extra mycket hand om dig själv i dessa kyliga tider. Det är sunt för både kropp och själ.

Läs mer här

Lys upp lådorna med Ifö Sense Art ljuslist

Det finns flera fördelar med att ha belysning i badumslådorna. Utöver att det är enkelt att installera så gör LED-belysningen också vardagen enklare - speciellt i denna mörka tid då både morgon- och kvällsljuset behöver lite hjälp.

Läs mer om Ifö Sense Art här

Utnyttja platsen i badrummet

Oavsett hur stort ditt badrum är finns det alltid en möjlighet att få lite mer förvaringsutrymme. Vare sig du föredrar högskåp eller överskåp så kan du alltid hitta en rymlig och elegant lösning till ditt badrum.

Läs mer om förvaring

Håll ytorna rena med Ifö Clean glasyr

Glasyren ger din toalett och ditt tvättställ en mer hållbar och slät yta som gör det svårare för smuts och kalk att fastna. Utan att kompromissa med kvalitet säkerställer den att du behåller en ren och hygienisk känsla i badrummet.

Läs mer om Ifö Clean

Spana in den nya toaletten Ifö Spira 6265

Hela badrumsserien ifö Spra är ett elegant exempel på hur vi kombinerar funktionalitet, hugien och design, Vår senaste modell i Spira-serien kommer även den med Rimfree®-teknologin vilket gör rengöringen enklare och toaletten mer hygienisk.

Kolla in nya Ifö Spira 6265

Inred badrummet med naturinspirerande material

Trä och natur tar alltmer plats i våra badrum och därför behövs också rätt inspiration. I vår badrumsserie Ifö Sense Art hittar du badrumsmöbler med trästruktur i både ek och valnöt samt andra färger som kan föra oss lite närmare miljön utanför.

Läs mer om Ifö Sense Art

Med ljus färger skapar du ett lugn i badrummet

Du kan hitta inspiration på många ställen men när det kommer till lugnet låter vi färgerna tala. Kombinationen av ljusa färger på både väggar och möbler kan nämligen göra en otrolig skillnad när du behöver en tillfällig paus.

Bli inspirerad här

Gillar du badrumsmöbler i midnattsblått eller vitt?

Färgvalet av möbler påverkar badrummets uttryck och därför måste det också finnas något för varje smak. För med rätt färgval kan du fullända din estetiska vision som du drömmer om.

Kolla in våra möbelfärger