Piffa upp ditt badrum med ett elegant tvättställ från ifö

 

Tvättställ har stor inverkan på hur ditt badrum ser ut och upplevs. Det finns ett rikt utbud när det gäller form, storlek och stil. Men med så många möjligheter kan det vara svårt att veta vilket tvättställ man ska väjla. Vi har samlat några punkter som är värda att ta hänsyn till när du ska byta tvättställ:

  • Hur stort utrymme har du? Föredrar du ett litet väggmonterat tvättställ, eller har du plats för ett dubbeltvättställ?
  • Hur lättstädat ska det vara? Vill du ha en rengöringsvänlig glasyr?
  • Ska tvättstället ha ett underskåp för förvaring eller kanske monteras ovanpå eller fällas ned i en bänkskiva?
  • Vilken stil vill du ha? Ett runt tvättställ eller ett med lite kantigare form?

Ifö tvättställ: Passar alla badrum


Det finns inget som går upp mot ett vackert och fräscht badrum när man ska skölja av sig efter en lång dag. Som tur är kan man enkelt få den fräscha känslan genom att välja ett vackert tvättställ. Ifö har tvättställ som passar i alla badrum - oavsett stil. Det spelar ingen roll om du planerar en helrenovering, eller om du bara vill byta ut ett gammalt tvättställ - rätt modell kan göra underverk för ditt badrum.

Ifö Spira och Ifö Spira Art, finns i en mängd varianter. Låt oss utforska dina möjligheter så att du kan välja det som passar bäst.

 

Se alla Ifös badrumsserier.

Tvättställ som är enkla att rengöra

Våra tvättställ och andra porslinsprodukter saknar skarvar och skarpa hörn där smuts kan samlas och är därför enkla att rengöra. Dessutom har de glasyren Ifö Clean som är så jämn att smuts och bakterier har svårt att få fäste.

Så sköter du dem:

  • Rengör dem med vatten och vanligt allrengöringsmedel
  • Använd inte produkter med slipande effekt
  • Undvik starka syror, som saltsyra och svavelsyra samt starka alkaliska ämnen som kaustiksoda
  • Ta bort kalkavlagringar med citronsyra eller ättiksyra, eller något av de avkalkningsmedel som finns i livsmedelsbutiker

 

Vår serie Ifö Spira Art

Vår serie Ifö Spira Art har formgivits speciellt för de som har ett öga för detaljer och bryr sig lite extra om design. Den eleganta, enkla designen, formad av den danske arkitekten Knud Holscher ger en avspänd lyxig känsla åt tvättställen som är både arkitektoniska och vackert moderna.

Den mjukt rundade formen gör att det inte finns några skarpa hörn som försvårar rengöringen och den extra rengöringsvänliga glasyren Ifö Clean ser till att städningen går som en dans.