Piffa upp ditt badrum med ett elegant tvättställ från ifö

 

Tvättställ har stor inverkan på hur ditt badrum ser ut och upplevs. Det finns ett rikt utbud när det gäller form, storlek och stil. Men med så många möjligheter kan det vara svårt att veta vilket tvättställ man ska väjla. Vi har samlat några punkter som är värda att ta hänsyn till när du ska byta tvättställ:

  • Hur stort utrymme har du? Föredrar du ett litet väggmonterat tvättställ, eller har du plats för ett dubbeltvättställ?
  • Hur lättstädat ska det vara? Vill du ha en rengöringsvänlig glasyr?
  • Ska tvättstället ha ett underskåp för förvaring eller kanske monteras ovanpå eller fällas ned i en bänkskiva?
  • Vilken stil vill du ha? Ett runt tvättställ eller ett med lite kantigare form?

Ifö tvättställ: Passar alla badrum


Det finns inget som går upp mot ett vackert och fräscht badrum när man ska skölja av sig efter en lång dag. Som tur är kan man enkelt få den fräscha känslan genom att välja ett vackert tvättställ. Ifö har tvättställ som passar i alla badrum - oavsett stil. Det spelar ingen roll om du planerar en helrenovering, eller om du bara vill byta ut ett gammalt tvättställ - rätt modell kan göra underverk för ditt badrum.

Våra prisvinnande Ifö VariForm tvättställ, liksom Ifö Spira och Ifö Spira Art, finns i en mängd varianter. Låt oss utforska dina möjligheter så att du kan välja det som passar bäst.

 

Se alla Ifös badrumsserier.

Maximerad designfrihet med Ifö VariForm tvättställ

Ifö har vunnit flera priser, däribland Red Dot Design Award. Det senaste priset, iF Design Award 2018, vanns av vår nya tvättställsserie Ifö VariForm för dess flexibla designkoncept.

Ifö VariForms breda sortiment ger väldigt stor designfrihet. Serien finns i de geometriska formerna cirkel, rektangel, ellips och oval. De finns i olika storlekar, från 40 till 60 cm, och för montering ovanpå bänkskiva, halvt infälld, helt infälld och för underlimning. Inte så konstigt att serien prisas för sin flexibilitet.

Oavsett form, har Ifö VariForm-tvättstället ett generöst djup för att det ska vara enkelt att använda. Tvättställen är tillverkade av sanitetsporslin av högsta kvalitet vilket gör dem både lättskötta och motståndskraftiga mot sprickor och märken. Den långa livslängden är ännu en anledning till varför Ifö VariForm blivit en uppskattad del av badrummet.

Ett tidlöst badrum med Ifö Spira tvättställ

Ifö Spira är en serie eleganta och klassiska tvättställ och toaletter som förskönar vilket badrum som helst. Tvättställen, som har tidlös design, finns i två former; runda och fyrkantiga och i bredder från 40 till 90 cm. Det gör dem perfekta för både små och stora badrum. Hela serien har vår extra jämna och rengöringsvänliga glasyr Ifö Clean, som gör det svårt för bakterier och smuts att få fäste.

Ifö Spira finns även som möbelpaket med både ett färdigmonterat underskåp och ett tvättställ i ett paket. Ett enkelt sätt att snabbt piffa upp i badrummet. Ifö Spira tvättställ kan också kombineras med vår flexibla möbelserie Ifö Sense för ännu fler möjligheter att skräddarsy en lösning till ditt badrum.

Vår serie Ifö Spira Art

Vår serie Ifö Spira Art har formgivits speciellt för de som har ett öga för detaljer och bryr sig lite extra om design. Den eleganta, enkla designen, formad av den danske arkitekten Knud Holscher ger en avspänd lyxig känsla åt tvättställen som är både arkitektoniska och vackert moderna.

Den mjukt rundade formen gör att det inte finns några skarpa hörn som försvårar rengöringen och den extra rengöringsvänliga glasyren Ifö Clean ser till att städningen går som en dans.

SÅ SKIFTAR DU ENKELT UTTRYCK I BADRUMMET