NYHET  En hel serie utan skarpa kanter


Att ha ett och samma uttryck i hela badrummet är en dröm för många. Nya Ifö Renova Plan gör det möjligt, eftersom både möbler och tvättställ har samma moderna formspråk vilket gör att de passar perfekt ihop.Vi ville skapa en serie utan skarpa kanter. Dels för att det ger ett lugnt och modernt intryck, dels för det gör badrummet lättare att hålla rent. En annan tanke var att Ifö Renova Plan skulle passa alla badrum oavsett storlek, därför hittar du alltifrån små möbler till stora och rymliga möbler i serien.

Du har flera olika färger att välja mellan, så du kan skapa snygga och moderna kombinationer eller hålla dig till en färg om du vill.
 

Ytterligare fördelar:


• Mjukstängande dörrar och lådor

• Många storlekar – passar både små och stora badrum

• Snabb och enkel installation – färdigmonterade i fabriken

• Du får Ifös kända kvalitet på köpet

• Enkel att rengöra – inga hörn eller skarvar

• Ny, tidlös och enkel design

• Tillverkad i fukttåliga material

Smarta förvaringslösningar
Även tvättställen passar olika storlek på badrum, eftersom de finns i fem bredder från 45 till 100 cm. De är också ergonomiska på så sätt att de är ovanligt breda, djupa och har gott om avställningsyta. Självklart är tvättställen gjorda i samma kvalitet som gjort oss kända genom åren.
Ifö Renova Plan ger dig ovanligt gott om avställningsyta. Det gäller både tvättställen och seriens olika väggskåp –här finns gott om plats för dina saker på ovansidan. Tittar du in i skåpen så hittar du smarta lösningar för din förvaring.Kika också gärna på de stiligt infällda handtagen. Mjukstängning? Absolut – både på dörrar och lådor. Lika givet är det att möblerna är förmonterade och att de är tillverkade i fukttåliga material.

Ta en titt på seriens alla produkter

Ifö har all inredning du behöver för badrummet, inte minst toaletter, duschar och speglar som du kan behöva komplettera med. Allt för att få den moderna, skandinaviska känslan i badrummet och att du ska ha glädje av ditt nya badrum under lång tid.