Kvalitet

För oss är kvalitet extremt viktigt. Sedan 1936 har vi samlat på oss mycket erfarenhet när det gäller badrumsporslin och vi testar kontinuerligt nya material och innovationer. Och självklart lyssnar vi alltid på våra kunder och deras önskemål.

Test av våra produkter

Vi tillverkar badrumsprodukter som håller och ser fräscha ut efter många års användning. Även om material och design är viktiga, så är funktionalitet minst lika viktigt. Alla våra produkter testas för att undvika att produkter som inte håller högsta kvalitet hamnar på marknaden. En undermålig plastdetalj i spolfunktionen eller ett skruvhål som ligger någon millimeter fel duger inte.

CE-märkt

När du köper Ifö kan du känna dig trygg. Vår tillverkningsprocess är en av de modernaste i världen och alla produkter kontrolleras för hand av erfarna proffs. Alla våra produkter är CE-märkta och vi är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Vi är mycket stolta över våra kvalitetsmärkningar men det allra viktigaste när man designar ett badrum är att lyssna på de som verkligen använder dem. Det är därför våra produkter är lika populära bland slutkonsumenterna som bland proffs - designers och installatörer. 

ISO 9001, ISO 14001 och OHSAS 18001

ISO 9001 är en kvalitetscertifiering som vi har haft sedan 1994 – den garanterar hög kvalitet och säkra produkter. ISO 14001 är en miljöcertifiering som visar att vi inte enbart arbetar för våra kunder utan också för miljön som är ett prioriterat område för oss. Vi har varit ISO 14001-certifierade sedan 1998. Sedan 2016 är vi också certifierade enligt OHSAS 18001, en standard som handlar om en säker arbetsmiljö för våra medarbetare.

Nordisk Kvalitetssäkring

Nordisk Kvalitetssäkring (Nordic Quality) är en oberoende kvalitetsmärkning för miljövänliga, energisnåla och pålitliga produkter speciellt utvecklade för nordiska installations- och funktionskrav. Produkterna är också ett bra ekonomiskt val över tid.

Säker Vatteninstallation

Säker Vatteninstallation är ett regelverk som är framtaget av branschens aktörer för att minska risken för vattenskador, legionellaspridning, brännskador och förgiftning. Reglerna ställer krav på både installatörer och produkter. I systemet ingår auktorisation av VVS-företag och utbildning av VVS-montörer, arbetsledare med flera. Målet är att ge en ökad säkerhet och trygghet för brukaren.