KVALITET

 

Kvalitet är i centrum i allt vi gör. Vi har arbetat med porslin i över hundra år och med badrumsporslin sedan 1936, och vi fortsätter utvecklingen av metoder och material. Under åren har vi testat material och gjort ett antal innovationer. Även om kvalitetsstämplar är bra att ha så är kunderna vår bästa informationskälla när det gäller att designa badrumsprodukter.

 

Vad är nyckeln till kvalitet?

  • Noga utvalda material
  • Att design och material talar samma språk
  • Hög klass på produktionsenheterna
  • Produkterna kontrolleras för hand

 

Funktionalitet

Våra badrumsprodukter är gjorda för att klara både tidens tand och mångårig användning. Men det är inte bara materialen som är viktiga. Funktionalitet är precis lika viktigt som ett vackert yttre. Därför testas varje liten detalj i våra produkter och kontrolleras för hand. Det betyder att alla produkter granskas av våra specialisters känsliga ögon och händer innan de tillåts lämna fabriken. Tack vare vår ihärdighet i kvalitetsfrågor, har vi uppnått stor respekt av våra kunder exempelvis installatörer och designers men också slutkunder.

 

Säker Vatten

Säker Vatteninstallation är ett regelverk som är framtaget av branschens aktörer för att minska risken för vattenskador, legionellaspridning, brännskador och förgiftning. Reglerna ställer krav på både installatörer och produkter. I systemet ingår auktorisering av VVS-företag och utbildning av VVS-montörer, arbetsledare med flera. Målet är att ge en ökad säkerhet och trygghet för användaren.