Badrummet är husets hjärta

Vi tycker att badrummet är det viktigaste rummet i hemmet. En plats för lugn, drömmar, vardag och alla små och stora stunder i livet. Vi tycker också att vardagen ska vara enkel. Därför designar vi badrumsmöbler som är hygieniska och enkla att rengöra. När du väljer Ifö väljer du nordisk design. En genuin, hållbar och ren design med naturen som inspirationskälla.

Hitta inspiration till ditt nya badrum och få tips och tricks om hur du får den bästa starten, alltifrån val av färg till material i inredningen.

Du bestämmer i ditt badrum!

Badrummet måste ha plats för alla, unga, gamla, att vara ensam i eller alla tillsammans. Kolla in berättelserna nedan och ta reda på vad hundar, youga, småbarn och en äldre herre har gemensamt

 

Yoga eller choklad? Vad är din hemliga last i badrummet? Se hela berättelsen och få inspiration till ditt framtida badrum.

 

Vet du vem om styr badrummet när du inte är hemma? Ge din hund det badrum den förtjänar!

 

Livet är fullt av stora beslut - ta bara steget. Vi finns här för att hjälpa dig med produkter och inspiration för ett imponerande badrum som alla skulle säga JA till! Du kan alltid behöva en hjälpande hand, inte sant?

 

Vem säger att du inte kan fira en seger i badrummet? Se hur den coolaste ungen tog kommandot över toaletten och få inspiration till ditt framtida badrum.

Behov av mer inspiration?

Det är de små detaljerna som gör skillnaden. Vilken tvål eller doft du har säger mycket om vem du är, precis som färgen på möbler, väggar och materialval.

I vårt stora bloggarkiv har vi samlat tips och tricks om färger, material, inredning och val av produkter när du planerar ett nytt badrum.

Planerar du för ett nytt badrum?

Och har du svårt att välja färg och stil? Vi har samlat ett stort urval av bilder, där du hittar inspiration till inredningen, oavsett storlek på ditt badrum.

Utforska vårt bildgalleri och bli inspirerad innan du fattar det slutgiltiga beslutet.

Besök vårt galleri här

Renoverar du?

Vi vet att det är mycket att tänka på när man ska planera ett nytt badrum, och därför har vi satt ihop några tankar och tips för att det ska bli enklare att välja rätt produkter och inredningsstil från början.