Badrummet är husets hjärta

Vi tycker att badrummet är det viktigaste rummet i hemmet. En plats för lugn, drömmar, vardag och alla små och stora stunder i livet. Vi tycker också att vardagen ska vara enkel. Därför designar vi badrumsmöbler som är hygieniska och enkla att rengöra. När du väljer Ifö väljer du nordisk design. En genuin, hållbar och ren design med naturen som inspirationskälla.

Hitta inspiration till ditt nya badrum och få tips och tricks om hur du får den bästa starten, alltifrån val av färg till material i inredningen.

Är du redan i full gång med planeringen men behöver hjälp med vilka produkter du ska välja eller hur du utnyttjar utrymmet på bästa sätt? Få hjälp med att inreda ditt drömbadrum med vårt designprogram online.

Läs mer här

Du bestämmer i ditt badrum!

Yoga eller choklad? Vad är din hemliga last i badrummet? Se hela berättelsen och få inspiration till ditt framtida badrum.
Vet du vem som styr badrummet när du inte är hemma? Ge din hund det badrum den förtjänar!
Livet är fullt av stora beslut - ta bara steget. Vi finns här för att hjälpa dig med produkter och inspiration för ett imponerande badrum som alla skulle säga JA till! Du kan alltid behöva en hjälpande hand, inte sant?
Vem säger att du inte kan fira en seger i badrummet? Se hur den coolaste ungen tog kommandot över toaletten och få inspiration till ditt framtida badrum.

Behov av mer inspiration?

Det är de små detaljerna som gör skillnaden. I vårt stora artikelarkiv har vi samlat tips och tricks om färger, material och inredning.

Utforska våra artiklar här

Planerar du för ett nytt badrum?

Och har du svårt att välja färg och stil? Vi har samlat ett stort urval av bilder, där du hittar inspiration till inredningen, oavsett storlek på ditt badrum.

Utforska vårt bildgalleri och bli inspirerad innan du fattar det slutgiltiga beslutet.

Renoverar du?

Vi vet att det är mycket att tänka på när man ska planera ett nytt badrum, och därför har vi satt ihop några tankar och tips för att det ska bli enklare att välja rätt produkter och inredningsstil från början.

Hur ser ditt drömbadrum ut?

Vi har skapat ett enkelt onlineverktyg där du kan testa olika lösningar för ditt nya badrum. Du kan sätta in skåp, speglar, duschar, toaletter och testa färger på både möbler, golv och väggar. Det är bara fantasin som sätter gränserna.

Det gör det enkelt för dig att visualisera badrummet innan du fattar det stora beslutet.


Bli inspirerad av Ifö

Planerar du ett mindre ombyggnadsprojekt eller kanske en totalrenovering?
Bläddra i våra badrumskataloger för mer inspiration!