Badrumsmöbler - en viktig ingrediens i ditt badrum

 

Badrummet är ofta förbisett - men kan enkelt förvandlas från något vanligt till något speciellt bara genom att inreda det med smarta, eleganta och snygga badrumsmöbler. men innan du påbörjar en badrumsrenovering, har vi några tips som gör dina dagliga rutiner och sysslor enklare.


Inredningstips: Badrumsmöbler

 

Enligt Maximum Performance (MaP) testing, tillbringar vi i genomsnitt 30 minuter om dagen i badrummet - eller nästan åtta dygn om året. Det är en väldigt bra anledning att se till att ditt badrum passar dina behov - både praktiska och estetiska. Här är några saker att tänka på.

  • Vilken sorts badrum skapar du? Ett rymligt badrum bara för dig, ett trivsamt badrum för dina gäster eller ett praktiskt utrymme för hela familjen?
  • Vilken stil vill du ha? Föredrar du pampiga badrumsmöbler som gör ett långvarigt intryck på dina gäster, eller enkel men elegant inredning?
  • Hur hygieniskt och lättstädat vill du att det ska vara? Ska avställningsytorna vara stora eller små? Behöver du plats för mer än en person?
  • Hur funktionella ska badrumsmöblerna vara? Vill du ha generöst förvaringsutrymme?

 

Låt oss undersöka dina möjligheter så att du kan inreda badrummet på bästa sätt - skräddarsytt efter dina behov och önskemål.

Ifö Sense badrumsmöbler - Designa det perfekta badrummet som kommer att hålla i många år framöver

Ifö Sense är en serie badrumsmöbler som kombinerar form med funktion. Den har sina rötter i den skandinaviska designens enkelhet och elegans och erbjuder rikligt med förvaringsutrymme. Kvaliteten och den lättstädade designen gör att du kan njuta av ditt badrum under många, många år.

Att skapa det perfekta badrummet kan vara lite trixigt, särskilt om du tar hänsyn till de praktiska aspekterna. Med vår mest flexibla serie hittills, har vi gjort det enklare för dig att få precis det badrum som passar dig. Ifö Sense-serien har ett brett sortiment av badrumsmöbler. Det omfattar 168 varianter, som täcker nästan alla smaker och behov, inklusive olika former, storlekar och färger som kan matchas med andra serier från Ifö.

 

Upptäck Ifös möbler här.

Ifö Sense högskåp - väl genomtänkt förvaring

Att installera ett högskåp är ett effektivt sätt att utnyttja yta. Istället för att ha en rymlig men outnyttjad vägg i ditt badrum, är det smart att installera ett högskåp som adderar ännu mer förvaring för handdukar, toalettpapper och andra badrumspinaler. Ett högksåp är också ett perfekt sätt att kombinera olika önskemål.

Ifö Sense högksåp utnyttjar inte bara utrymmet, det hjälper dig också att organisera dina saker med praktiskt förvaring i form av textilfickor i olika storlekar på insidan av dörren. Den mjukstängande funktionen ger en tyst och lyxig känsla i ditt barum. Du kan också installera eluttag för hårtork, elektrisk tandborste eller rakapparat i skåpet.

Ifö Sense underskåp

Ett av de enklaste sätten att förbättra både design och funktion i ditt badrum är att installera ett tvättställ med underskåp. Ifö Sense-skåpen finns i många storlekar och både med luckor och lådor. Underskåpen finns för både Ifö Spira och Ifö Sense tvättställ. Samtliga tvättställ har vår extra rengöringsvänliga glasyr Ifö Clean och är utformade utan skrymslen där smuts kan samlas.

Ifö Sense underskåp har fullt utdragbara lådor med mjukstängning som ger ett tyst och behagligt badrum. Skåpen med mjukstängande luckor har en flyttbar hylla. Skåpen finns i olika bredder och djup för att du ska kunna hitta den förvaring som passar dig och ditt badrum bäst.

Knoppar och handtag - Små detaljer som gör stor skillnad

 

Du kan göra dina badrumsmöbler ännu mer personliga genom att lägga till detaljer. Om du vill prova något annat än klassisk push-open-funktion, kan noggrant utvalda knoppar och handtag på ett enkelt sätt ändra uttrycket i ditt badrum. Våra knoppar och handtag finns i flera färger och utföranden och passar till samtliga Ifö Sense-möbler så du kan enkelt hitta din favoritkombination.

Ifö Sense klassiska raka eller mjukt rundade handtag visar att enkelt aldrig är tråkigt! Genom att addera dem till dina minimalistiska, skandinaviska badrumsmöbler, ger du dem ett nytt utseende och ditt badrum en ny känsla. Våra handtag i ljust eller mörkbrunt läder ger badrummet kontrast och en modern touch. Lägg därtill våra knoppar i metall som finns i olika färger och utföranden och du inser att du har stora möjligheter att sätta din egen prägel på badrummet.

Att göra plats för badrumsmöblerna - designa små och stora badrum

Ifö Sense breda sortiment är perfekt för både små och stora badrum. Om ditt badrum är litet, vill du förmodligen att varje enskild del ska tjäna ett syfte och ha en funktion för att skapa en platsbesparande lösning. Om du istället inreder ett stort badrum, är det bara fantasin som sätter gränserna.

Att inreda ett litet badrum är en annorlunda utmaning. Det är som att lägga ett gigantiskt pussel när man ska försöka få plats med allt som behövs - vilket gör innovativa och flexibla badrumsmöbler viktigare än någonsin!

Ifö Sense badrumsserie gör det enkelt att minimera den öppna ytan genom att dölja personliga produkter och pinaler i vackra skåp. Prylarna samlar inget damm och badrummet ser trevligare och mer välstädat ut. Det är viktigt i badrum av alla storlekar!

 

Prova Ifö Sense möbelkonfigurator.

Badrumsförvaring - Smarta lösningar formade av Skandinavien

Ofta förvarar man många olika saker i badrummet så det är inte alltid så enkelt att hålla det rent och välorganiserat. Med Ifö Sense badrumsmöbler finns det plats för allt! Du har alltid dina saker inom räckhåll - utan att behöva ha dem framme. Våra smarta förvaringslösningar gör att dina personliga prylar kan gömmas i vackra badrumsmöbler.

Alla Ifö Sense-möbler levereras färdigmonterade och har väggskenor för smidig montering. Det blir inte enklare än så!