Ifö VariForm. Maximal designfrihet inom tvättställ

 

Vi introducerar Ifö VariForm tvättställ

 

Tvättställ i många härliga former

Cirkel, rektangel, oval och ellips

Designkonceptet för Ifö VariForm tvättställ är baserat på de fyra geometriska formerna - cirkel, rektangel, oval och ellips - och hjälper dig att skapa nya spännande badrumsmiljöer. Tvättställen har tidlös design och ger ett nätt intryck tack vare de tunna, distinkta kanterna. Det breda sortimentet ger stora möjligheter att kundanpassa badrumsdesignen - om och om igen.

Ifö VariForm lay-on tvättställ utnyttjar den eleganta designen till fullo eftersom hela tvättstället är synligt ovanför bänkskivan. Även de infällda och underlimmade modellerna har en design som låter dem ta plats i vilket badrum som helst. Det är du som är designer och du gör ditt val utifrån de koncept du har i tankarna.

De senaste designtrenderna för tvättställ

Mångsidiga och ergonomiska

De strömlinjeformade dragen i Ifö VariForm tvättställ matchar det senaste inom badrumsdesign. Modellerna för infällnad och lay-on finns både med och utan kranhål. Blandaren kan installeras i tvättstället, bänkskivan eller på väggen vilket ger stor frihet. Alla Ifö VariForm-modeller har ett generöst bassängdjup som ger rörelsefrihet och gör dem ergonomiska. Tvättställen tillverkas av reptåligt och lättskött sanitetsporslin av högsta kvalitet.

Prisbelönt Design

iF DESIGN AWARD 2018

Ifö VariForm tvättställ har belönats med iF DESIGN AWARD 2018. Juryn var imponerad av bredden i sortimentet där de fyra geometriska formerna är representerade. Juryn berömde konceptet och konstaterade att Ifö VariForm produktportfölj erbjuder maximal designfrihet.