Ifö Spira är den nya toalettstandarden från Ifö

 

Ifö Spira är den nya toalettstandarden

 
Du känner säkert till de klassiska toaletterna Ifö Cera och Ifö Sign. 2016 införde Ifö toaletter utan spolkant som standard - serien Ifö Spira. Här hittar du 11 goda skäl till att byta till den nya standarden.

Ifö Spiras stora fördelar

 

Driftsäker spolarmatur


Den kompakta och servicevänliga Ifö Spira-armaturen är resultatet av många års utveckling. Den är testad med över 200 000 spolningar. Alla mekaniska delar är placerade ovanför vattenytan och påverkas därför inte av kalkrikt vatten. Det gör armaturen ytterst driftsäker.

 

Enkel installation


Den vägghängda Ifö Spira Art-toaletten har en unik och patenterad upphängningsteknik där upphängningen är dold. Det går enkelt och snabbt för dig att installera - även om du arbetar ensam. Både Ifö Spira Art vägghängd modell 6245 och Ifö Spira vägghängd modell 6275 har Rimfree som standard. Montera toaletterna tillsammans med en Geberit Duofix inbyggnadsfixtur för perfekt spolning och låg vattenförbrukning. Se hela sortimentet här.

 

Enkel justering av spolmängden

 

Toaletterna i Ifö Spira-serien är alla snålspolande med 4- och 2-liters spolning. De använder i genomsnitt 30 % mindre vatten än äldre toalettmodeller. Du kan enkelt justera spolmängden till 6- och 3-liters spolning utan att ta bort porlinscisternen.

 

Se hur du gör här.

 

Flexibel vattenanslutning

 

Med Ifö Spira-toaletten är det enkelt att ändra vattenanslutningen från höger till vänster. Det gör det snabbt och enkelt för dig att ansluta toaletten i alla situationer, utan att dra nya rör eller planera anslutningen i förväg.
 

Komplett sortiment

 

Ifö Spiras sortiment är komplett och består av en rad golvstående och vägghängda toaletter i olika design. Det finns en Ifö Spira-toalett för alla projekt. Få en överblick över sortimentet här.

Tvättställ och möbelpaket

 

Ifö Spira-sortimentet inkluderar också ett antal tvättställ i olika storlek och design. De finns i bredder från 40 till 90 cm, så du kan alltid hitta ett tvättställ som passar oavsett storlek på badrummet.
 
Ifö Spira möbelpaket är enkla för dig att hantera och installera och passar perfekt till mindre badrum. Möbelpaketen levereras färdigmonterade från fabriken och finns i tre olika bredder och två djup. Klicka här för en kort genomgång av hela Ifö Spira-sortimentet.

 

Se hela sortimentet.