Ifö Sense Art badrumsmöbler

Ifö Sense Art är en modern och tidlös möbelserie som passar i alla badrum. Det är vår mest flexibla serie med en uppsjö av valmöjligheter när det gäller färger, handtag, bredder och djup. Allt har en enkel och vacker nordisk design med rena linjer.

Ifö Sense Art finns i fem matta och dämpade färger - från vit och lavagrå till midnattsblå och i två träversioner: ek och valnöt. Med ett brett sortiment av handtag skapas ännu flera designmöjligheter. Om du föredrar ett enkelt och strömlinjeformat utseende, kan du istället välja push-to-open-funktion, där du bara trycker mjukt på lådan eller luckan för att öppna. Nu kan du skräddarsy möblerna för att passa ditt badrum och din personliga stil - valmöjligheterna har aldrig varit fler.

 

Många funktioner och mjukstängande lådor

Självklart har Ifö Sense Art mjukstängande lådor och luckor vilket ger en dämpad, skön känsla i badrummet. Möberna har fukttålig yta, vilket gör att de är anpassade för badrummets ibland tuffa miljö. Alla tvättställ har den rengöringsvänliga glasyren Ifö Clean som gör att smuts och bakterier har svårt att få fäste och gör rengöringen enkel.

Som tillval finns lådinsatser som hjälper dig att hålla ordning på badrumsprylarna, platsbesparande handdukshållare som monteras på underskåpet och LED-belysning för lådorna som tänds automatiskt när lådorna öppnas.