SÅ FÖRVANDLAR DU DITT BADRUM TILL ETT WELLNESS-RUM

Känslan av välbefinnande

När det är mörkt och kallt ute både morgon och kväll, finns det inte något bättre än ett varmt bad. Men för att få den rena känslan av lyx är det inte bara badkaret utan hela badrummet som räknas.

Badrummet har blivit ett av de viktigaste rummen i huset. När man bygger nytt så prioriterar man ett rymligt badrum. Det ska inte bara vara ett badrum utan ett wellness-rum med lugn, utrymme och läckra material.

Hotellet flyttar in

En av de stora trenderna 2019 är att snegla på hotell när det gäller badrumsinredning för att få en känsla av wellness.

Läckra detaljer som mässingsgrepp, en liten stol att lägga ifrån sig saker på, rullade handdukar och väldoftande tvålar bidrar till att skapa den rätta stämningen.

Så hittar du stilen

De grundläggande elementen i hotellstilen bygger på rena linjer, läckra material och en känsla av lyx. I vardagen kan det vara svårt att skapa känslan av rena linjer om du inte har ordentlig förvaring i badrummet.

Rymliga lådor och praktiska lådavdelare hjälper till att skapa lugn och ordning. så att vardagsprylarna göms i lådor medan ytor och öppna hyllor ger ett rent uttryck.

Tid för ett bad

När vi bor på hotell, har vi ofta tid att unna oss själva ett bad eller en extra lång dusch. Även om det inte alltid fungerar i vardagen så finns det inget som går upp mot ett varmt bad en kall vinterdag. Det ger extra energi och ro i kropp och själ.

Har du plats i badrummet så utnyttja det till ett badkar eller en extra stor dusch och njut av de stunder när du har tid för dig själv.

Läckra tvålar och mjuka handdukar

För många är badtofflor och stora läckra handdukar synonymt med spa-hotell. Och vem blir inte frestad att testa de små tvålarna som står i badrummet?

Unna dig själv och dina gäster väldoftande tvålar och tjocka, mjuka handdukar i badrummet. Båda delarna är något som vi använder flera gånger om dagen så varför inte lyxa till det lite?

Göm handdukarna

Hotell behöver inte förvara en mängd handdukar i badrummet, men det gör du, och förvaringen ska vara både praktisk och snygg.

Med ett högskåp, som svävar lätt över golvet, har du plats till att förvara dina handdukar på samma plats som du ska använda dem.

Rena linjer är enkla att rengöra

Något av det bästa med vackra hotellstilen är att den är rengöringsvänlig. Rena ytor, utan plats för smuts att gömma sig, är både snyggt och praktiskt. Hotellen är noga med att badrummen ska vara enkla att rengöra eftersom de är en plats där bakterier trivs.

Ifö Sense compact tvättställ, som passar till de stilrena Ifö Sense-möblerna har en helt blank, ren porslinsyta, som du lätt kan torka av. Porslin utgör hela ytan så du behöver inte bekymra dig om vatten eller smuts som lämnar fula ränder eller fastnar.