INRED MED SKANDINAVIENS VACKRA FÄRGER I BADRUMMET

Välj tidlösa färger

Det är inte varje år, eller årtionde för den delen, som man byter ut badrumsmöblerna. Därför är det en bra idé att välja kvalitetsmöbler i lugna färger som håller länge. Här får du stylisten Katrine Rougs råd om vilka färger du bör välja.

Vitt blir aldrig omodernt


Vitt är en klassiker som aldrig blir omodern och den passar bra in i den skandinaviska designstilen. Kombinera det tidlösa vita med svarta grepp så har du plötsligt en helt ny och mer grafiskt modern design.

Inred med konstraster

Svarta möbler skapar större kontrast i badrummet. Tillsammans med naturmaterial som exempelvis trä, sten och marmor blir uttrycket modernt, berättar Katrine.

Skandinavisk natur

Ifös vackra jordfärg Mullvad har vunnit mitt hjärta och är en färg som jag vill beteckna som en ny klassiker, säger Katrine Roug. Färgen är vågad och klassisk på samma gång och kan enkelt stylas på olika sätt - till det mer rena och naturliga eller till det mera kontrastrika.

Ton-i-ton i grå nyanser

Grå är en färg från naturen som kan dras i många riktningar. Även om den ofta anses som en "färglös" färg så är grått långt ifrån tråkig. En av mina favoriter är att styla grå ton-i-ton. Exempelvis grå möbler till grått kakel och natursten.