Badrum formade av Skandinavien

Färg är ett fint sätt att ge badrummet karaktär. Ifö Sense är badrumsmöbler som hjälper dig att skapa känslan som du vill ha. Underskåp med dörrar kan du välja i vit eller grafitgrå. Underskåp med lådor finns i vit, högblank vit, mullvad, grafitgrå och svart ekfanér. Kombinera lite hur du vill, om du vill.

Se alla varianter på möbler här.

 

Genomtänkt förvaring i badrummet

Det är många prylar som ska få plats i ett badrum. Med Ifö Sense badrumsskåp får du plats för dem alla och vi ansträngde oss för att du ska ha dem nära och lättöverskådligt.

Ovanligt många valmöjligheter

Badrumsmöblerna Ifö Sense finns i fem färger inspirerade av Skandinaviens natur. De finns i massor av mått och du väljer själv lådor eller dörrar till underskåpen, vilket ger dig hela 168 varianter att välja mellan. Se våra produktsidor

 

Framtagen för Skandinaviens höga krav

Vi väljer material som håller och som ibland kostar lite mer. Stommar, luckor och lådfronter i Ifö Sense-serien är gjorda av fukttröga material speciellt anpassade för badrum. Ytan är fuktavvisande, slitstark och enkel att hålla ren. Möblerna klarar då hög luftfuktighet i kombination med en viss temperatur under en längre period. Läs mer om vårt kvalitetsarbete här.

Serien Ifö Sense har genomgående mjukstängande lådor och luckor, vilket ger ett tystare och skönare badrum. Lådorna är fullt utdragbara för att göra det lättare att komma åt och utnyttja hela utrymmet. Vill du öppna med push-open? Det ingår i alla våra hög- och överskåp och finns som tillval till underskåpen.

Kloka lösningar genomgående

Ifö Sense har flera olika tillval som gör dina badrumsmöbler ännu bättre. LED-belysning, eluttag, magnetlist och förstoringsspegel är några saker du kan välja till för att förenkla vardagen i badrummet. LED-belysningen är energisnål och IP-klassad enligt branschstandard.

Badrumsmöblerna i Ifö Sense-serien levereras färdigmonterade från fabriken för att underlätta maximalt. I paketen får du med en eller flera väggskenor som du använder för att montera dina badrumsmöbler på väggen. Enklare kan det knappast bli. Hitta din Ifö Sense-favorit här