Rimfree är den nya toalettstandarden från Ifö

Ta tillbaka helgen

Känns det som om helgen bara består av städning och andra sysslor, en ”att-göra-lista” som aldrig tar slut? Det är dags att frigöra sig och ta tillbaka helgen med Rimfree®. Rimfree® är en ny generation lättstädade toaletter från Ifö. Ingen spolkant, ingen plats för smuts och bakterier att samlas – rengöringen har aldrig varit enklare. Så att du kan förvandla städtid till egentid. 

Varför ska man välja Rimfree®?

Vi på Ifö vet att när man väljer toalett handlar det oftast om funktion och design. Med Rimfree® får du det bästa av två världar, både hög prestanda och snygg design. Samtidigt som du minskar städtiden, minskar Rimfree® behovet av starka rengöringsmedel. Det bidrar till att skydda miljön - utan att kompromissa med hygienen.  

Fullända ditt badrum

Ifös lättstädade Rimfree®-toaletter ger inte bara fördelar inom hygien och miljö. Toaletterna finns i många olika varianter och passar in i alla badrum. Oavsett om du är på jakt efter en vägghängd eller golvstående modell så kan du hitta en Rimfree® som passar just din stil. 

En ny standard inom hygien

Vanliga toaletter med spolkant kan vara svåra att hålla rena. Det problemet löser Rimfree® effektivt, eftersom det inte finns någon plats där smuts och bakterier kan gömma sig. Den nya innovativa designen och spolningen gör att Rimfree® sätter ny standard inom toaletthygien. Det behövs bara en snabb avtorkning för att det ska bli skinande rent – och du får tid över till annat.