Rimfree är den nya toalettstandarden från Ifö

 

Ta tillbaka helgen

Känns det som om helgen bara består av städning och andra sysslor, en ”att-göra-lista” som aldrig tar slut? Det är dags att frigöra sig och ta tillbaka helgen med Rimfree®. Rimfree® är en ny generation lättstädade toaletter från Ifö. Ingen spolkant, ingen plats för smuts och bakterier att samlas – rengöringen har aldrig varit enklare. Så att du kan förvandla städtid till egentid. 

Fördelarna med Rimfree® toaletter

• Ingen spolkant där smuts och bakterier kan gömma sig
• Snabb och enkel städning
• Rengöringsvänliga glasyren Ifö Clean som standard
• Minskad vattenförbrukning med 4/2 liters spolning och använder i genomsnitt 30% mindre vatten än äldre toaletter
• Mer hygienisk jämfört med toaletter med spolkant
• Sits med snabbkoppling, vilket gör det enkelt att lyfta bort toalettsitsen vid rengöring

 

En ny standard inom hygien

Vanliga toaletter med spolkant kan vara svåra att hålla rena. Det problemet löser Rimfree® effektivt, eftersom det inte finns någon plats där smuts och bakterier kan gömma sig. Den nya innovativa designen och spolningen gör att Rimfree® sätter ny standard inom toaletthygien. Det behövs bara en snabb avtorkning för att det ska bli skinande rent – och du får tid över till annat. 

 

Förnya ditt badrum

 

Rimfree® toaletter är enkla att rengöra. De finns i flera unika modeller, som passar i badrummet. Vägghängd, golvstående, moderna, runda former, strömlinjeformat eller en mer kantig design? Det finns alltid en Rimfree® modell, som passar till just ditt badrum.