Välj rätt tvättställ


Tvättstället är en viktig del av ditt badrum och den badrumsprodukt som kommer att användas mest. Vi erbjuder ett brett sortiment av tvättställ för alla behov och livsstilar. Var noggrann i ditt val av tvättställ så att du kan skapa ett badrum som är perfekt för just dig och din familj. Vi har tre tvättställstyper: fristående, de som används tillsammans med underskåp (möbeltvättställ) samt de som monteras ovanpå eller under en bänkskiva.

 

Fristående och vägghängda tvättställ

Ett fristående tvättställ ger badrummet ett rent och elegant intryck. Det monteras mot väggen och ansluts till avloppet på golvet eller dolt i väggen. Oavsett vad du väljer får du ett tvättställ som är mycket lätt att hålla rent, eftersom du kommer åt varje skrymsle undertill.


Tillsammans med underskåp

Du kan också placera tvättstället på ett underskåp. Möbeln och tvättstället är designade för att höra ihop och bildar därför en harmonisk enhet. I skåpet får du gott om plats för allt du behöver. Eftersom alla Ifös underskåp lämnar gott om plats mellan skåp och golv blir det enkelt att hålla rent där också.


Ovanpå eller under bänkskiva

Varför inte placera tvättstället ovanpå en bänkskiva på underskåpet? Resultatet blir effektfullt. Vi har flera modeller av tvättställ som gör att ditt badrum får det där lilla extra. Ett annat alternativ är att underlimma tvättstället. Då låter du en vacker skiva av trä, marmor eller kanske betong ta för sig och sätta prägel på rummet.


Hållbarhet

Alla våra tvättställ görs av porslin. De kommer att hålla länge och tjäna dig väl år efter år. Eftersom de är enkla att hålla rena så kommer de alltid att se fina ut. När du mäter hemma så tänk på att porslin är ett naturligt material och därför kan dimensionerna på våra porslinsprodukter variera något (+/- 2 %). Tvättställ måste monteras på ett säkert sätt. De fästs med bultar, på konsoler/vägghakar eller ovanpå ett underskåp beroende på modell och väggmaterial.