Välj rätt badrumsmöbler


Genom att noggrant välja belysning och badrumsmöbler är det enkelt att skapa rätt stämning för alla tillfällen.


 

Färger

Det mest synliga föremålet i ditt badrum är badrumsskåpet. Välj mellan eleganta färger som grafitgrå, mullvad eller vitt. Med dörrar av träfanér skapar du en sober stil i ditt badrum.


Möbler av trä

Utseendet av trämöbler kan skifta något över tid, men det är också skönheten med detta material. Efter några år, kommer det att få en mörkare nyans. Trädets ålder och varifrån det kommer är två andra saker som spelar in. Därför kan det vara så att om ni har tittat på badrumsmöbler av trä i en katalog eller utställning, kan träådringen och nyansen skilja sig något jämfört med när ni får era möbler levererade.


Funktionalitet

Färg och material är en fråga om tycke och smak. Men när det gäller att planera vilken möbel som ska placeras var i badrummet, handlar det om funktion. Både stommar och fronter i våra möbler är tillverkade av fukttåliga material, exempelvis MDF som sedan har UV-lackats för extra hållbarhet. Skåpen är också mycket enkla att rengöra. Våra möbler står emot fukt längre än standardmaterial men det innebär inte att de tål att utsättas för vatten under lång tid. Torka därför av vatten och fukt med en torr bomullstrasa. 


Färdigmonterade badrumsmöbler

Våra möbler levereras helt färdigmonterade med alla luckor och lådor på plats. Det innebär att varje detalj har gåtts igenom och justerats, samt att samtliga fronter sitter rakt. Det innebär också minimalt med arbete för dig och din hantverkare. Det enda som återstår är väggmonteringen. För vissa modeller kan du välja till stödben om du vill.


El och säkerhet

I badrum gäller strikta regler för elinstallationer. Av säkerhetsskäl ska alla elarbeten därför göras av certifierad elektriker.


Former och storlekar

Vi har ett brett sortiment av badrumsmöbler Olika former och storlekar för olika ändamål. Våra underskåp finns i bredder från 40 cm upp till 120 cm. Det gör det enkelt att hitta en lösning för just ditt badrum, oavsett hur det ser ut.

Även om du har ett stort badrum så behöver du förmodligen inte det största skåpet eller den bredaste spegeln för att fylla upp utrymmet. Fokusera alltid på hur du vill använda ditt badrum och på hur du vill att det ska se ut och kännas när du skissar på ditt nya badrum.