MILJÖ

En grönare inställning

När vi tittar på miljön ser vi att det finns mycket att jobba med. En grönare inställning är helt enkelt nödvändig. Vi tillverkar våra produkter på ett så miljövänligt sätt som möjligt för att med rent samvete kunna lämna över planeten till kommande generationer.

Vi har alltid miljön i åtanke när vi söker och väljer nya material. Men att bara göra miljövänliga och återvinningsbara produkter är inte tillräckligt. Vi vill att våra produkter ska göra nytta. Vi var till exempel först i världen med en snålspolande WC-stol, vilket nu är standard i hela världen. Med en snålspolande WC sparar du både vatten och pengar varje gång du spolar.
Du kan också göra en insats för miljön. Välj alltid kvalitetsprodukter. Produkter av sämre kvalitet och med mindre kontrollerad tillverkning har högre påverkan på miljön. Kvalitetsprodukter kommer att ha ett längre liv och är enklare att återvinna.

Ifö är numera den enda tillverkaren av badrumsporslin i Sverige. Visst känns det bra att dina produkter inte har fraktats över hela jordklotet? Transporter påverkar som du vet också miljön.