INNOVATIONER

Allt hör samman. Allt har en tanke.

Innovation syns inte alltid vid första ögonkastet. Eller ens vid första användandet. Men vänta en sisådär femton år. Då kommer du att uppskatta att du valde en snålspolande WC-stol med separat vattenbehållare och släta ytor som är lätta att rengöra. Eller fukttåliga badrumsmöbler, duschar med härdat glas eller tvättställ där glasyren fortfarande är skinande vit. 
För oss handlar innovation om att skapa riktigt bra badrum som underlättar för dig. De ska vara lätta att installera, passa perfekt ihop – både funktions- och designmässigt - hålla länge och vara enkla att rengöra. Just rengöringen har blivit lite av en paradgren för oss. Ingen vill ju städa badrummet oftare än nödvändigt. Ta en titt på några av våra senaste innovationer nedan. Hur skulle dessa kunna underlätta för dig – idag eller om tio år?

Ifö Rimfree®

Ifös senaste WC-serier har den så kallade Rimfree®-lösningen. Det betyder att WC-stolen inte har någon traditionell spolkant. Detta gör det svårt för bakterier och smuts att hitta ett gömställe och WC-stolen blir därför mycket mer lättstädad och hygienisk. Se video.


Ifö Clean glasyr

Vår rengöringsvänliga glasyr Ifö Clean är standard på alla våra porslinsprodukter. Ifö Clean är en unik glasyr som förseglar de mikroskopiska porer som förekommer i porslin. Resultatet blir en extra hård och slät yta som står emot smuts och slitage bättre och gör porslinet ännu lättare att rengöra. Glasyren finns också på ställen som du inte alltid ser – WC-stolens utlopp och i tvättställets bräddavlopp.

Fresh WC

Fresh WC är en tablett som stoppas i under den öppna spolknappen. Varje spolning frigör sedan en fräsch, väl avvägd mängd doft och färg som sköljer hela skålen. Du slipper traditionella doftblock som både hindrar ett jämnt vattenflöde, ger sämre spolning och lockar nyfikna barns fingrar. Se video.


Ifö Sensor

Med Ifö Sensor optimeras hygienen i badrummet eftersom du inte behöver röra spolknappen när du spolar. Rör bara handen långsamt över sensorn för en stor spolning och lite snabbare för en mindre spolning. Finns som tillval. Se video.


Snabbkoppling och soft-close

En WC-sits med snabbkoppling är något som underlättar städningen. Du lyfter enkelt bort sitsen vid städning och trycker sedan tillbaka den lika smidigt. Soft-close-funktionen gör att locket på din sits stängs tyst och dämpat vilket ger en trevligare atmosfär i badrummet. Se video.