Hållbarhet

 

 
När helst det är möjligt väljer vi i Norden välproducerade kvalitetsprodukter före billig massproduktion. Varför är det så? Nyckelorden är hållbarhet, enkelhet och funktionalitet.

Dessutom finns respekten för naturen där. Ifö sätter miljön först i både tillverkning och visuellt uttryck. Vårt mål är att tillverka produkter som håller i många, många år. Att välja högkvalitativa produkter som håller länge är ett av de viktigaste sätten på vilket vi alla kan bidra till hållbarhet i en föränderlig värld.

Ifö är numera den enda tillverkaren av badrumsporslin i Sverige. Visst känns det bra att dina produkter inte har fraktats över hela jordklotet? Transporter påverkar som du vet också miljön.  

 

ISO 9001 och ISO 14001

Våra produkter är CE-märkta och vi har varit certifierade enligt ISO 9001 sedan 1994 och ISO 14001 sedan 1998. ISO-certifieringen är en internationell ackreditering som finns över hela världen. I korta drag innebär den att de certifierade företagen måste säkerställa att produkter och service är säkra och att kvaliteten är god. Den innebär att vi arbetar både för våra kunder och för miljön. 
 

 

Våra anställdas hälsa och säkerhet

ISO 45001 är världens första internationella standard för arbetsmiljö och hälsa. Att säkerställa hälsa och säkerhet för våra anställda är mycket viktigt för oss på Geberit. I enlighet med ISO 45001-certifieringen arbetar vi proaktivt med att förbättra säkerheten och reducera riskerna på arbetsplatsen samt att förbättra hälsa och välmående hos våra anställda.