Enkel att rengöra

Kopplingen mellan natur, design och teknik är en stor del av vår designfilosofi. Och en av hörnstenarna är renlighet. 

När en badrumsprodukt är enkel att rengöra är den mer hygienisk och risken för att bakterier sprids minskar. Dessutom krävs mindre mängd rengöringsmedel vilket är en fördel även för miljön. 

 

Vad gör ett badrum enkelt att rengöra? 

Materialvalet påverkar hur olika ytor samlar smuts och damm. Porslinets glasyr på toaletter och tvättställ liksom ytan och materialet i möblerna. Produkterna vi tillverkar är resultatet av många års forskning och utveckling inom avancerad ytteknologi.

Renlighet är också en naturlig del av våra produkters design. Vi har minskat antalet ställen som kan samla smuts. Det är anledningen till att du inte hittar några onödiga skarvar, hål, hörn och liknande på våra badrumsprodukter.

 

Rimfree-teknologi

En av teknologierna som har revolutionerat toaletters renlighet är Ifö Rimfree© -teknologi. Rimfree© innebär att toaletten inte har någon spolkant där smuts och bakterier kan gömma sig.
Videon visar hur denna unika teknik fungerar:

 

Rimfree toilet

Ifö Clean glasyr

Våra toaletter och tvättställ har en mycket ytjämn glasyr som gör det svårt för smuts att få fäste, vilket gör att ditt badrum håller sig rent längre och blir mer lättstädat. Ifö Clean-glasyren finns även på ställen som inte syns och påverkar exempelvis renheten under vattenytan i din WC och i öppningen till tvättställets bräddavlopp.