Vår design

För oss handlar design framför allt om funktion. Våra produkter är skapade för att underlätta och förbättra ditt liv. Men det betyder inte att vi inte tycker att design är viktigt. Vi tycker bara inte att design utan funktion är värd så mycket.

Inget har inspirerat oss mer än det skandinaviska arvet. Det är i Skandinavien vi har producerat badrumsprodukter sedan 1936, det är här vi bor och det är här våra kunder finns. Skandinavien är källan till vår enkelhet, våra funktioner och vår rena, tidlösa design.

 

Knud Holscher

Knud Holscher och hans team har arbetat med våra produkter de senaste 30 åren. Holscher ligger bakom bland andra Aqua, Ifö Ceranova, Ifö Cera, Ifö Sign, Ifö Sense (första utgåvan) och Ifö Space 2000. Han senaste skapelse är serien Ifö Spira och Ifö Spira Art.

Knud Holscher tillhör hjärtat av den skandinaviska arkitekt- och formgivartraditionen. Han har bland annat arbetat med Danmarks stolthet Arne Jacobsen och har haft sin egen designstudio sedan 1971. Från början var den en del av KHR Arkitekter. Många av hans designer har blivit världskända klassiker och hans arbete har varit extremt viktigt för dansk design. De senaste 40 åren har Holschers studio vunnit mer än 70 priser och blivit en av Skandinaviens mest erkända designbyråer.