IFÖ - EN DEL AV GEBERIT

 

Ifö, och flera andra varumärken, ingår i den schweiziska koncernen Geberit. Vi har verksamhet i närmare 50 länder över hela världen och antalet anställda är cirka 12 000.

Vi är ett företag med många olika talanger och bred kompetens. Till exempel har vi specialister med flera decenniers erfarenhet, utmanande och uppmuntrande chefer, nyutexaminerade som precis har inlett sina karriärer, unga studenter som är ivriga att lära sig och talangfulla lärlingar som kommer att bli morgondagens ledare och anställda. För oss är de alla lika värdefulla.

Du kan läsa mer om Geberit här.

Möt några av våra anställda

Kundservice

Det är vårt jobb att svara på frågor från alla – privatpersoner, installatörer, grossister, planerare, arkitekter och andra proffs som vill veta något om våra produkter, behöver reservdelar, vill ha hjälp med att välja rätt produkt eller hur man på rätt sätt installerar en produkt. Ingen dag är den andra lik och vi har kontakt med många olika typer av människor.

Produktutveckling

Att arbeta med produktutveckling är toppen, men ofta kan kunderna inte ens se förändringarna. Det kan vara bättre glasyr på porslinet eller en liten justering som gör produkten enklare att installera. Men självklart funderar vi alltid på nya egenskaper och lösningar även om de flesta inte tror att en WC-stol kan förnyas så mycket mer.

Marknadsföring

Många kanske tror att marknadsföring bara handlar om annonsering men vi gör mycket mer än så. Mycket av vår tid går åt till att förbereda seminarier, nyhetsbrev, hemsidor, PR, sociala medier, mässor, att stötta säljarna med presentationer och broschyrer. Men självklart producerar vi också printannonser och banners, fokuserar på hur vi ska synas på nätet, jobbar med prislistor och kataloger. Och mycket mer.

Produktion

Det dagliga arbetet i fabriken är att se till så att allting fungerar smärtfritt och att vi håller vår teknikpark uppdaterad och försöker förbättra produktflödet. Nu för tiden görs mycket av det tunga arbetet av robotar, men vi gör mycket tester och kontroller för att säkerställa att produkterna är perfekta när de lämnar fabriken.

Försäljning

Att arbeta inom försäljning innebär att man träffar mycket folk varje dag. Vi ser till att proffsen får information om nyheter och om vad som gör oss bättre än konkurrenterna. Vi har regelbundna utbildningar med installatörer och andra proffs som behöver kunna våra produkter i detalj. Vi har en stor produktportfölj som täcker hela badrummet och därför har vi alltid mycket att informera om.