Länkar Instagram

Ifö badrumsmöbler

Du behöver inte någon vacker möbelserie från Ifö för att skapa en lyxkänsla i badrummet - även om det såklart bidrar till det.

Du kan komma långt genom att helt enkelt skapa bra utrymme i badrummet, välja bra belysning och skaffa ett badkar.

Hitta inspiration här

När enkel design skapar en elegant helhet

Synergi i rummet kan skapas på flera sätt. Ett av de mest eleganta sätten är när valet av möbler och inredningsdetaljer går ihop och ger badrummet en vacker helhet.

Se våra vackar badrumsmöbler

Möbelhandtag som passar just ditt behov

Oavsett vilken stil du föredrar kan du alltid hitta inspiration hos oss. I vårt breda sortiment av möbelhandtag och knoppar hittar du många alternativ för att ge badrummet precis den personliga touch som du letar efter.

Hitta inspiration här

Vilken stil drömmer du om i badrummet?

En moodboard är ett bra sätt att skapa en överblick över inredningsprocessen.

Hitta mer badrumsinspiration

Riktigt god jul från oss alla

Vi önskar alla en mysig och avkopplande jul. Kom ihåg att njuta av den med familjen - och kanske ännu viktigare - kom ihåg att njuta av den själv.

Riktigt god jul

Badrummet är en plats bara för dig

Tillför du levande ljus och ett varmt bad till din vardag har du receptet på det perfekta sättet att koppla av. Badrummet är nämligen precis rätt plats för att få en stund för sig själv.

Se vårt utbud av badkar

Skapa ditt eget ljus till badrummet

Kreativiteten blommar på nya sätt när mörket faller. I ditt badrum kan du exempelvis fylla sommarens snäckskal med stearinljus och skapa din egen ljusa stund i en annars mörk årstid.

Hitta inspiration här

Naturmaterial är nyckeln till mer myskänsla

Med trämöbler och färger som andas natur kan man enkelt och snabbt skapa en varmare och mysigare miljö i sitt badrum. Här kan du få inspiration med naturmaterial.

Hitta inspiration här

Två enkla steg till en duschvägg utan kalk

Vatten och kalk hänger onekligen ihop, men om du följer dessa två steg varje gång du har duschat så kan du få bukt med dina kalkproblem i duschen.

  1. Använd alltid en duschskrapa på alla ytor i duschen
  2. Torka av både duschväggar och armatur med en handduk eller trasa

Få fler tips här

Toaletten

Det är otroligt vad design och form på din toalett kan göra för inredningen i badrummet! Vi har samlat några tips på hur du kan hitta rätt toalett för ditt badrum.

Läs mer om val av toalett här

Vilken duschlösning gillar du bäst?

Oavsett om du letar efter duschkabiner eller duschväggar lägger vi stor vikt vid komfort, design och hygien i alla våra lösningar. Det ska nämligen vara en härlig upplevelse att ta en dusch i ett badrum från Ifö.

Se våra lösningar här

Bra belysning

Ljus gör mycket för våra sinnen. Därför är det viktigt med bra belysning när dagarna blir kortare. Med Ifö Option får du moderna badrumsspeglar med bra belysning.

Hitta din nya badrumsspegel här

Spola med sensor

När du är klar så känner sensorn av dina rörelser och säkerställer att du inte behöver röra vid spolknappen. Hos Ifö har vi många smarta tillbehör som kan piffa upp ditt badrum och göra vardagen enklare för både stora och små.

Läs mer här

Under hösten ökar behovet av lite extra välmående

I badrummet finns det gott om möjligheter att välkomna hösten med en mysig stund - ensam eller med varandra. Tillsätt doftolja, badsalt eller ljus och gör stämningen lite ljusare, även om omgivningen blir mörkare.

Hitta myset i badrummet

Badrummet är fullt av hållbara alternativ

Det är viktigt att minska vårt miljöavtryck i badrummet. Med Ifö kan du inreda badrum mer hållbart med exempelvis vattenbesparande toaletter, hållbara material och närproducerade möbler.

Läs mer om hållbarhet här

Fritt från bakterier

Att hålla badrummet fritt från bakterier är mer relevant än någonsin. Därför är alla Ifö Spira-tvättställ designade med rena linjer utan onödiga skarvar och med vår extra rengöringsvänliga glasyr Ifö Clean, som gör det svårt för smuts och kalk att fastna.

Se hur du kan undvika bakteriehärdarna

De små sakerna kan göra stor skillnad

Det finns många val att göra när man inreder badrummet. Även om alla val inte är lika viktiga så kan även de minsta sakerna ha stor inverkan på uttrycket du ger ditt badrum. Hos Ifö kan du alltid hitta inspiration till din inredning och bli klokare på vilka möbler som passar dig.

Se våra badrumsserier här

Är du också trött på smutsiga speglar i badrummet?

Oavsett om du har kalkfläckar eller smuts i badrummet finns det mängder av tips och tricks. Här får du ett snabbt tips för att få spegeln skinande blank:

  1. Spraya spegeln med rengöringsmedel
  2. Torka efteråt med hopknycklat tidningspapper istället för med en trasa
Få fler rengöringstips här

Föredrar du dusch eller badkar?

Oavsett om du föredrar en uppfriskande dusch eller ett mer avkopplande bad, så finns det något för alla hos Ifö. Vi har nämligen allt från duschkabiner och duschväggar till badkar i olika design och storlekar.

Hitta inspiration här

Ge ditt badrum en personlig twist

Det är inte bara vacker design och innovativa lösningar som gör ditt badrum unikt. Det kan också göras genom särskilda färgval, gröna växter, kakel eller med en liten badanka på badkarskanten. Det är ofta detaljerna som gör skillnaden.

Hitta inspiration här

Det är de små sakerna som skapar helheten

Låt dig inspireras av både färger, material och natur när du inreder hemmets vitkigaste rum. Med små medel kan du enkelt göra stor skillnad.

 

Få goda tips till din inredning

Ifö Clean-glasyr hjälper dig att bevara den rena ytan

Det är lika delar kvalitet och hygien som tillsammans ger din toalett ett längre och renare liv. Glasyren gör det svårare för smuts och bakterier att samlas på porslinsytan. Det är lika delar kvalitet och hygien som tillsammans ger din toalett ett längre och trevligare liv. Här kan du få fler tips på hur du håller din toalett ren.

 

Få tips till rengöring av toaletten

Få inspiration

Ta in naturen i badrummet med trä och sten. Vi har samlat på oss mycket inspiration som du kan se här.

 

Hitta mer badrumsinspiration här

Få en beröringsfri upplevelse med Ifö Spira

Med vår smarta sensor som aktiveras genom att föra handen över spolknappen har det blivit enklare och mer hygieniskt att spola.

Den klassiska spolknappen är nämligen det ställe där flest bakterier oftast samlas.

 

Läs mer om den smarta sensorn

Fem tips för att uppgradera badrummet

En renovering i badrummet behöver inte vara ohanterligt stor eller dyr. Det är nämligen inte nödvändigt att renovera hela badrummet för att få ett nytt och fräscht utseende. Här ger vi dig fem bra tips för en enkel uppdatering av badrummet.

 

Få inspiration till badrummet

Hitta inspiration här

Med sommaren kommer ljuset in i badrummet. Här kan du hämta inspiration från både strand, skog och åkrar och ge ditt badrum en somrig känsla innan hösten kommer åter.

Vilken spegellösning gillar du?

Lösningar finns ofta i många former och så är det även med speglar och spegelskåp. Oavsett vad du väljer så får du en elegant design som ger dig möjlighet till integrerad LED-belysning

Glad sommar

Vi önskar alla en varm och härlig sommar med långa kvällar på terrassen och ljusa stunder i badrummet.

Bli klokare på softclose

Med softclose behöver du inte bi förvånad. 

Med den mjukstängande funktionen slipper du först och främst det välbekanta ljudet av ett toalettlock som faller ner. Du undviker också skador och toaletten kan hålla längre.

Hitta våra reservdelar här

Visste du att vi har 10 års reservdelsgaranti? Det gör att du kan köpa reservdelar till dina Ifö-produkter 10 år efter att produkten har utgått från sortimentet.

Saknar du förvaringsutrymme?

När du behöver extra förvaringsutrymme för antingen handdukar eller badrumsprodukter är högskåp en bra idé. Hyllorna i trä och rökfärgat glas är justerbara för att passa personliga behov.

Hitta tid för dig själv i ditt badrum

När dagarna blir långa och fötterna ömmar är det viktigt att göra något för ditt välbefinnande. Ett varmt fotbad är den sunda vägen till mjuka och välskötta fötter, vilket du enkelt kan göra med väldigt få ingredienser:

  • 1 dl havssalt
  • 2 msk bakpulver
  • 5-6 droppar lavendelolja

Moderna toaletter sparar vatten

Det finns många anledningar att byta ut din gamla toalett mot en ny modern toalett. De nya har nämligen flera smarta funktioner som exempelvis vattebesparande dubbelspolning.

Ge detaljerna ett helt eget uttryck

När man ska inreda ett badrum är det många val man måste göra. Med serien Ifö Sense Art finns oändliga kombinationer, vilket kanske inte gör det lättare - men roligare.

Hållbarhet

När du tar emot en produkt från Ifö kommer den i en hållbar förpackning. Och tack vare minimala och gröna emballage har vi minskat våra koldioxidutsläpp med 6%.