Välj rätt badrumsmöbler

När du kommit så här långt i din badrumsplanering är det dags att välja möbler. Vilka du väljer beror på storleken på badrummet, budget och givetvis smak. För de allra minsta badrummen i hemmet eller sommarstugan, finns Ifö Renova-serien. Stilrena möbler som också är funktionella. För dig med ett större badrum är det bara att välja och vraka. Våra möbelserier har alla olika karaktärer och kan kombineras tillsammans med högskåp och överskåp, på ett sätt som täcker alla behov. Ifö Sense-serien finns till exempel i fem olika färger och många storlekar.
 
Ifö Sense - våra mest flexibla möbler
Ifö Sense är vår mest flexibla möbelserie någonsin. Här finns något för alla smaker och badrumsstorlekar. De precisionstillverkade underskåpen finns i en mängd varianter och storlekar som passar med både små och stora tvättställ. Välj mellan fem rena skandinaviska färger på både luckor och skåp, och få ett badrum som går i din stil.
 
Ifö Silva - Formad av morgondagen
Ifö Silva är vår senaste möbelserie. Den kännetecknas av hög kvalitet och finurliga detaljer. De rena och lätt rundade formerna tillför en både mjuk och modern känsla till ditt badrum. Högskåpet har inbyggd LED-belysning som lyser när du öppnar dörren. Spegeln har en LED-belysning som du steglöst kan ändra mellan varmt och kallt ljus. Ifö Silva är grundare än en vanlig möbelserie vilket är perfekt för dig med ett lite mindre badrum. Den finns i ljusgrå ek och i vitt.
 
Ifö Parade - tidlös funktion i små eller stora badrum

Ifö Parade är en serie funktionella och prisvärda badrumsmöbler i klassisk stil. Den rena och tidlösa designen med luckor i vitt eller svart ek kommer att kännas lika rätt om tio år som den gör idag. De har ett kompakt djupmått som gör att de passar i både små och stora badrum.

 
Ifö Renova - för gästtoaletten och det lilla badrummet
Varför ska ett litet badrum eller en gästtoalett inte kunna vara funktionell och vacker? Vi ser ingen anledning alls. Ifö Renova är en minimalistisk möbelserie framtagen för just dessa förutsättningar. Serien består av stilrena underskåp med en högblank vit lucka. Tillsammans med de robusta tvättställen som passar till får du ett funktionellt badrum – under många år framöver.