Välj rätt badkar

Vi har tillverkat badkar i femtio år och är idag Skandinaviens största tillverkare. Våra badkar tillverkas i emaljerad plåt – det är varken billigt eller lättarbetat men bäst. Du får ett stabilt och hållbart badkar som är enkelt att rengöra, både inuti och undertill. Alla badkar har dessutom plan botten så att du ska kunna duscha i badet utan att riskera att halka. Ett badkar tar plats – men faktiskt inte så mycket som många verkar tro. Våra badkar kan placeras nästan hur som helst, till och med mitt i rummet. Välj mellan fristående badkar, med eller utan front, badkar som kaklas in och bubbelbad.

Fristående badkar - med eller utan front

Ett fristående badkar är enkelt att installera – och att flytta. Väljer du ett badkar utan fronter får du ett klassiskt och samtidigt lättskött badkar som tål tidens tand. Ett badkar med fronter ger ett diskretare intryck i badrummet, oavsett om du väljer hel- eller halvfront. Då döljer du dessutom eventuella rör som går utanför väggen. Badkaren står stabilt på rejäla, justerbara fötter eller fasta stativ som tål både lugn avkoppling och barnlek.

Badkar som kaklas in

Inkaklade badkar ger ett vackert och enhetligt intryck i badrummet. Du döljer effektivt eventuella rör och annat bakom kaklet. Satsa på ett badkar av hög kvalitet. När badkaret väl är inkaklat är det svårt, och ofta dyrt, att byta ut det.