Miljö

Snart 130 år gamla men fortfarande gröna
Vi behöver bara blicka ut från våra fönster för att förstå att våra produkter måste skapas på ett miljöanpassat sätt. Ivösjön, med sitt klara vatten, inlindad i prunkande grönska gör oss ödmjuka. Det är här vi har funnits sedan 1887, och vi har inga planer på att flytta. Det vi ser dagligen såg generationer av yrkesmän och -kvinnor innan oss. Vi anstränger oss till det yttersta för att nästkommande generationer ska få samma förmån.
När vi väljer material till våra badrumsprodukter väljer vi i första hand alltid material som är återvinningsbara. Vi nöjer oss dock inte med att våra produkter inte gör någon skada. Vi vill att de ska göra nytta. Vi var till exempel först i världen med en snålspolande WC-stol, vilket äntligen blivit standard i världen. Med en snålspolande WC-stol sparar du vatten – och pengar - varje gång du spolar.
Tänk på att det viktigaste ställningstagandet du kan göra, oavsett om det gäller badrum eller andra produkter, är att satsa på kvalitet. Satsa på produkter som tagits fram under säkra och miljöanpassade former och som håller i många år framöver. Vägra bli en del av slit-och-släng-kulturen. Välkommen till Ifös värld.