Kvalitet

Vi pratar gärna kvalitet. Det är faktiskt lite av vårt favoritämne.
Vi har arbetat med porslin i över hundra år och med badrum i nästan åttio. Vi har lärt oss en hel del på den tiden. Vad som fungerar och håller, och vad som inte gör det. Vi föredrar rejäla och beprövade material. Glaserat porslin och emaljerat stål är självklara material för oss när det gäller sanitetsprodukter – trots att det finns många andra material som både är billigare och lättare att tillverka. 

Det räcker dock inte med endast bra material för att göra badrumsprodukter som håller och ser fräscha ut efter många års användning. Minst lika viktigt är funktionaliteten. Att allt är genomtänkt och testat. En undermålig plastdetalj i spolfunktionen eller ett skruvhål som ligger någon millimeter fel duger helt enkelt inte. Den produkten kommer aldrig bli förärad med Ifö-märket. Här kompromissar vi aldrig.
 
När du köper Ifö kan du känna dig trygg. Vår tillverkningsprocess är en av de modernaste i världen och alla produkter kontrolleras för hand av erfarna proffs. Ingenting lämnas åt slumpen. Alla våra produkter är CE-märkta och vi har varit kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 sedan 1994 och miljöcertifierade enligt ISO 14001 sedan 1998. Dessutom arbetar vi med Nordic Quality, en oberoende kvalitetsmärkning för din trygghet.

Kvalitetsmärkningar i all ära, men den bästa källan när det gäller badrum och kvalitet är de som arbetar med detta dagligen. Prata med din VVS-installatör. Fråga vilket badrum han eller hon helst arbetar med. Blir svaret Ifö så vet du varför. 
ISO 9001 och ISO 14001
En ISO-certifiering  är en internationell certifiering som tusentals företag världen över har anslutit sig till. I grund och botten handlar det om att se till att produkter och tjänster är säkra och håller god kvalitet. Sedan 1994 är vi certifierade enligt ISO 9001 och sedan 1998 enligt ISO 14001. Det innebär att vi arbetar efter och uppfyller högt ställda krav inom kvalitets- och miljöarbetet.

Nordic Quality
Nordic Quality är en oberoende kvalitetsmärkning som garanterar fastighetsägare och konsumenter miljöanpassade, energibesparande och driftsäkra produkter. Produkter som är speciellt utvecklade för att möta de installations- och funktionskrav som gäller i Norden och som ger en god totalekonomi sett över produkternas hela livslängd.

Branschregler Säker Vatteninstallation
Branschregler Säker Vatteninstallation är ett regelverk som är framtaget av branschens aktörer för att minska risken för vattenskador, legionella-spridning, brännskador och förgiftning. Reglerna ställer krav på både installatörer och produkter. I systemet ingår auktorisation av VVS-företag och utbildning av VVS-montörer, arbetsledare med flera. Målet är att ge en ökad säkerhet och trygghet för dig som konsument.