Innovation

Allt hör samman. Allt har en tanke.

Innovation syns inte alltid vid första ögonkastet. Eller ens vid första användandet. Men vänta en sisådär tio femton år. Då kommer du att uppskatta att du valde en snålspolande WC-stol med separat vattenbehållare och släta ytor som är lätta att rengöra. Eller fuktsäkra badrumsmöbler, duschar med härdat glas eller tvättställ där glasyren fortfarande är skinande vit. 
För oss handlar innovation om att skapa riktigt bra badrum som underlättar för dig. De ska vara lätta att installera, passa perfekt ihop – både funktions- och designmässigt, hålla länge och vara enkla att rengöra. Just rengöringen har blivit lite av en paradgren för oss. Ingen vill ju städa badrummet oftare än nödvändigt. Ta en titt på några av våra senaste innovationer nedan. Hur skulle dessa kunna underlätta för dig – idag eller om tio år?
Ifö Clean – Badrummet har aldrig varit lättare att rengöra
Vi har tagit steget fullt ut i kampen mot kalk och smuts. Vår rengöringsvänliga glasyr Ifö Clean är nu standard på alla våra porslinsprodukter. Ifö Clean är en unik glasyr som förseglar de mikroskopiska porer som förekommer i porslin. Resultatet blir en extra hård och slät yta som står emot smuts och slitage bättre och gör porslinet ännu lättare att rengöra.

Spara vatten – och pengar
Visste du att vi var först i världen med en snålspolande WC-stol? Genom att använda  vattenströmmen mer effektivt fick vi ut mer sköljkraft trots en mindre mängd vatten. På samma gång gjorde vi även miljön en tjänst – och din plånbok.

Fresh WC – rent och fräscht varje gång du spolar 

Fresh WC är en tablett som stoppas ner i spolknappen. Varje spolning frigör sedan en fräsch, väl avvägd mängd doft och färg som sköljer hela skålen. Det ger en jämnare rengöring än med doftblock, som hindrar ett jämnt vattenflöde och gör spolningen mindre effektiv.

 

Ifö Sign Sensor – spola utan att röra
Med vår nya spolteknik Ifö Sensor optimeras hygienen i badrummet eftersom du inte behöver vidröra WC-stolen när du spolar. Genom att föra handen ovanför sensorn så går tvålitersspolningen igång. Vill du aktivera den större spolningen på fyra liter så håller du istället handen stilla över sensorn i minst en halv sekund.