Detta är Ifö

Alla använder robotar idag. Men det är bara vi som har Leif.
Allting började en gång vid vackra Ivösjön i norra Skåne – och på samma plats hittar du oss än idag. Vi har arbetat med porslin i över hundra år och med badrum i nästan åttio. Vi har lärt oss en hel del på den tiden. Vad som fungerar och håller, och vad som inte gör det. Vi föredrar rejäla och beprövade material som glaserat porslin och emaljerad stålplåt - trots att det finns andra material som både är billigare och lättare att arbeta med. Men materialet är inte allt. Minst lika viktigt är funktionaliteten. Att allt är genomtänkt och testat. Trots att vår tillverkningsprocess är en av de modernaste i världen kontrolleras alla produkter för hand av erfarna proffs, som Leif.
SKANDINAVISK FORM + FUNKTION SEDAN 1936
Knud Holscher är Ifös chefsdesigner. Han tillhör hjärtat i den skandinaviska arkitekt- och formgivartraditionen. Han har bland annat arbetat med Danmarks stolthet Arne Jacobsen.

Innovation syns inte alltid vid första ögonkastet
För oss handlar innovation om att skapa intelligenta lösningar som underlättar för dig. Med vår nya spolteknik Ifö Sensor optimeras hygienen i badrummet eftersom du inte behöver vidröra WC-stolen när du spolar. Det är bara ett exempel på innovationer från Ifö.