Supply Planner till Ifö Sanitär AB

Lockas du av många kontaktytor världen över? Till en tjänst där fingertoppskänslan för planering och det analytiska är avgörande söker vi nu en Supply Planner till Ifö Sanitär AB i Bromölla.

Supply Chain ansvarar för allt som levereras till och från tre distributionscentraler i Sverige och Finland. I din roll som Supply Planner i Bromölla förser du lager och produktion med de produkter som du ansvarar för i rätt tid, i rätt kvantitet och till rätt kvalitet. Tjänsten innehåller många kontaktytor- både internt och externt. De externa kontaktytorna finner du runt om i hela världen. Genom en djup förståelse för logistikkedjan och med fokus på förbättringsarbete kommer du att vara med och ta ett ansvar för lagerstyrningen och att optimera denna.

Önskvärd bakgrund för tjänsten är en vidareutbildning inom logistik/materialadministration, gärna i en kombination med ett par års arbetslivserfarenhet. Vi kräver mycket goda kunskaper i engelska, både tal och skrift. Du behöver också ha en god systemvana, här arbetar man i SAP och Excel.    

Det viktigaste är din förståelse för uppdraget som Supply Planner och ditt analytiska tänk. Detta vill vi se dig använda genom att ifrågasätta mätetal och lagernivåer- hur kan dessa optimeras för ett optimalt samband mellan behov-kund-tillgänglighet? Vidare ser vi att du är drivande och motiveras av att kunna bidra till den positiva utvecklingen framåt. Du arbetar systematiskt och självständigt med struktur och ordning på de uppgifter som du tar dig an. Du trivs i ett samarbete med andra kollegor men vågar också ifrågasätta rutiner och processer genom att använda ”dina nya ögon”.

I denna rekrytering samarbetar Ifö Sanitär med Maxkompetens. Har du frågor och funderingar så kontakta Alexandra Ivstam på 044-7814482 eller alexandra.ivstam@maxkompetens.se eller Therese Hulte på 044-7814480 eller Therese Hulte therese.hulte@maxkompetens.se För att söka tjänsten följer du länken: http://www.maxkompetens.se/jobs/?jaid=6154 Sista ansökningsdag är den 31 aug 2017.