Projektledare Teknik, Ifö Sanitär

Är du en driven projektledare med teknisk bakgrund som med beslutsamhet, kundförståelse och ansvarstagande levererar i de projekt du tar dig an? Då behöver vi dig och välkomnar dig till Ifö Sanitär!

Genom att involvera dina kollegor och skapa ett engagemang driver du dina projekt framåt- både mer och mindre omfattande sådana. Inom snar framtid planerar man att starta upp en ny produktionslinje i Bromölla och detta arbetet kommer du självklart vara en del av. Andra typer av projekt du ansvarar för eller tar en del av är energibesparingsprojekt, arbete med flödesoptimering och det alltid pågående arbetet med ständiga förbättringar. LEAN-perspektivet finns ständigt med i ditt dagliga arbete. Självklart är det du som projektledare som säkerställer att projektet håller tidsramar, budget, kvalitet på genomförandet mm som överenskommits. Du kommer att ingå i teknikavdelningen och rapporterar till den tekniska chefen.

Du har en akademisk bakgrund som ingenjör inom teknik och kombinerar denna med tidigare erfarenhet av projektledning. Ditt genuina intresse för just teknik värderas högt och kommer att vara avgörande för att lyckas väl. Vi ser gärna att du har erfarenhet av förbättringsarbete såsom LEAN och optimering av processer. Ett krav för tjänsten är mycket goda kunskaper i engelska, både tal och skrift, då detta är koncernspråk.

Vi söker en person som är duktig på att involvera människor- som kan lyssna och förklara nyttan med de förändringar som görs i de olika projekten. Samtidigt har du inga problem med att fatta de beslut som behövs för att driva projekten vidare. Beslut fattas med fokus på hög kundförståelse och kundnöjdhet. Ditt arbetstempo, förmåga att avsluta och din samarbetsförmåga bidrar till framgång i tjänsten.

I denna rekrytering samarbetar Ifö Sanitär med Maxkompetens. Har du frågor och funderingar så kontakta Alexandra Ivstam på 044-7814482 eller alexandra.ivstam@maxkompetens.se eller Therese Hulte på 044-7814480 eller Therese Hulte therese.hulte@maxkompetens.se För att söka tjänsten följer du länken: http://www.maxkompetens.se/jobs/?jaid=6153 Sista ansökningsdag är den 31 aug 2017.