Miljötekniker till Ifö Sanitär AB

Vi söker dig med brinnande miljöintresse som vill ta ansvar för miljötekniska frågor i en modern och avancerad fabrik certifierad enligt ISO 14001.  

I din roll som Miljötekniker på Ifö Sanitär AB ansvar du för arbetsuppgifter gällande yttre miljöfrågor så som buller, utsläpp och fabrikens påverkan på runtomliggande miljö avseende luft, vatten och mark. Du sammanställer rapport med miljödata till koncernen och kvalitetssäkrar de uppgifter och den data du får in från organisationen. Vidare är det du som ansvarar för myndighetskontakter tillsammans med de externa och interna kontaktytor som är av vikt för ditt ansvarsområde. Du kommer vara involverad i miljöprojekt i fabriken och självklart säkerställer du att företagets arbete med miljöfrågor alltid är aktuella gentemot förändrade lagkrav och regelverk. Har du erfarenhet och kompetens kommer du också att vara delaktig i interna och externa revisioner.

För att lyckas i rollen som Miljötekniker krävs några års erfarenhet av arbete med miljöfrågor och ett tekniskt intresse. Vi tror också att du har en eftergymnasial utbildning inom yrkesområdet. Vi förutsätter att du är en mycket god dataanvändare som hanterar Office-paketet utan begränsning och med lätthet sätter dig in i de lokala program som används i tjänsten. Att kommunicera på svenska såväl som engelska i tal och skrift är du van vid.  Kunskap inom kemikalier kan vara meriterande.

Som person är du strukturerad och noggrann med ett sinne för detaljer. Du är anpassningsbar och flexibel när omständigheterna så kräver. Du har ett granskande öga och en känsla för rimlighet i de uppgifter och rapporter du arbetar med. Din kommunikativa förmåga är avgörande för din framgång i tjänsten; du är en duktig relationsbyggare internt såväl som externt.

I denna rekrytering samarbetar Ifö Sanitär med Maxkompetens. Har du frågor och funderingar så kontakta Alexandra Ivstam på 044-7814482 eller alexandra.ivstam@maxkompetens.se eller Therese Hulte på 044-7814480 eller Therese Hulte therese.hulte@maxkompetens.se För att söka tjänsten följer du länken: http://www.maxkompetens.se/jobs/?jaid=6155 Sista ansökningsdag är den 31 aug 2017.