LOGISTIKTJÄNSTER

Vi söker en Logistikchef och en Logistikadministratör till Ifö Sanitär för att vara med på vår LEAN-resa med vision att ge "world class logistic service" i allt vi gör. Vidare ges du tillgång till ett nätverk med forsknings- och affärskontakter, en arbetsmiljö med högt i tak och en internationell miljö med stora karriärsmöjligheter.

 

 

Logistic Manager

I tjänsten som Logistic Manager bär du ledningsansvar för lagerverksamheten i Bromölla och Mörrum. Till din hjälp har du 2 lagerchefer och ni tillsammans ansvarar för 40 lageroperatörer och samtliga lagerprocesser. Du planerar, styr och ansvarar för budgetprocessen och övergripande bemanning. Detta inkluderar en kontinuerlig optimering av lagerprocesser avseende produktivitets- och kvalitetsförbättring. Du initierar och driver förbättringsprojekt och säkerställer att företagets värderingar och riktilinjer implementeras och efterlevs.

 

För att göra ett bra jobb i denna roll tror vi att du har en teknisk utbildning med logistikinriktning. Du har flerårig och djup yrkeserfarenhet inom logistikmiljö, främst från lagerverksamhet. Viktigt för oss är din analytiska förmåga, ditt konstruktiva samarbete med andra avdelningar och din målmedvetenhet. Även kundfokus och lagarbete där du har förmågan att entusiasmera dina medarbetare och en drivkraft kombinerat med din hands-on mentalitet är viktigt för oss.

 


Logistic Administration

I tjänsten som Logistic Administration arbetar du dagligen och kontinuerligt med implementering av överenskomna initiativ och vårt Lean-arbete på vårt lager i Bromölla. Du ansvarar för att information och rutiner är transparenta och förankrade i hela verksamheten. Ansvarsområde såsom säkerhet och kvalitet ingår även i tjänsten.

 

För att göra ett bra jobb i denna roll tror vi att du har praktiskt erfarenhet inom logistik och lager samt vana att driva enklare projekt. Du behärskar/har erfarenhet från affärssystem (gärna SAP) och MS Office. Det är önskvärt om du har erfarenhet från Lean Management, 5S och värdeflödesanalyser.

 

 

Ansökan
Skicka CV med personligt brev om du är inresserad av en spännande och utmanande karriär. Vi har en löpande urvalsprocess där de 10 först utvalda går vidare till en gemensam träff för en mer detaljerad beskrivning av tjänsterna och företaget. Här ges du också möjlighet att berätta mer om vem du är.

 

Du skickar din ansökan till personal.se@geberit.com senast den 15 augusti innehållande personligt brev och CV.

 

Rubricera mailet med Logistic Manager eller Logistic Administration.