LEDIGA JOBB

Ifö Sanitär söker nu följande tjänster:


 

LOGISTIKTJÄNSTER

Vi söker en Logistikchef och en Logistikadministratör till Ifö Sanitär för att vara med på vår LEAN-resa med vision att ge "world class logistic service" i allt vi gör. Vidare ges du tillgång till ett nätverk med forsknings- och affärskontakter, en arbetsmiljö med högt i tak och en internationell miljö med stora karriärsmöjligheter.

Läs mer här.


 

TEKNISK PROJEKTLEDARE
Är du en driven projektledare med teknisk bakgrund som med beslutsamhet, kundförståelse och ansvarstagande levererar i de projekt du tar dig an? Då behöver vi dig och välkomnar dig till Ifö Sanitär!

Läs mer här.


SUPPLY PLANNER 
Lockas du av många kontaktytor världen över? Till en tjänst där fingertoppskänslan för planering och det analytiska är avgörande söker vi nu en Supply Planner till Ifö Sanitär AB i Bromölla. 

Läs mer här.


MILJÖTEKNIKER
Vi söker dig med ett brinnande miljöintresse som vill ta ansvar för miljötekniska frågor i en modern och avancerad fabrik certifierad enligt ISO 14001.  

Läs mer här.

 

Geberitkoncernen är marknadsledande i Europa inom sanitetsprodukter och har en global räckvidd. Geberit verkar som en integrerad koncern med stark lokal närvaro i de flesta europeiska länder, och bidrar med unikt mervärde när det gäller sanitetsteknik och badrumsporslin. Produktionsnätet omfattar 30 produktionsanläggningar och koncernens huvudkontor finns i Rapperswil-Jona, Schweiz. Geberit har mer än 12 000 anställda i 50 länder och en nettoförsäljning på 2,8 miljarder CHF 2016. Geberits aktier finns på den schweiziska börsen SIX; sedan 2012 finns Geberit med i SMI (Swiss Market Index). Ifö Sanitär är den största tillverkaren  av badrumsprodukter i Skandinavien med huvudkontor i Bromöllas. Läs mer på www.ifo.se och www.geberit.com