Ifö Silva

Ifö Silva. Formad av morgondagen.

När vi skapade Ifö Silva ville vi ge dig något alldeles speciellt. Först och främst en riktigt härlig stund i badrummet. Men också klassisk men ändå modern skandinavisk design spetsad med noga utvalda detaljer och funktioner som kanske egentligen hör morgondagen till.

Ifö Silva är en komplett möbelserie som finns i både vitt och i ljusgrå ekfanér. Underskåpen finns i fyra olika bredder och har ett grundare djup som gör att de passar även i mindre badrum.

Serien har ovanligt många detaljer och finurliga funktioner som underlättar vardagen. Högskåpet har förvaring på insidan av dörren, en insides låda för saker som du är extra rädd och LED-belysning som lyser när dörren är öppen. Spegeln har en integrerad LED-belysning där du steglöst ändrar ljustemperaturen från kallt till varmt – och tvärtom. Du anpassar helt enkelt belysningen efter humör, behov och tid på dygnet.

I underskåpen ingår textilmattor som håller dina saker på plats och dämpar ljud – lådorna kan beställas med färdigmonterad LED-belysning. Det högsmala spegelskåpet har en helkroppsspegel på ena sidan och praktisk förvaring på den andra. Det grunda måttet på spegelskåpet gör att det passar även i andra rum exempelvis hall, sovrum eller i tonårsrummet. Varje enskild produkt i möbelserien har finurliga funktioner som underlättar din vardag.