Ifö Sense är en komplett möbelserie och vår mest flexibla någonsin. Oavsett smak och badrumsstorlek – här finns något för dig. Söker du dessutom Svanenmärkt möbler så har du hittat alldeles rätt.

Vi har valt att Svanenmärka de mest populära produkterna i Ifö Sense-serien. De vita underskåpen i bredderna 30 och 60 cm i standarddjup såväl som i compactmodell är märkta med Svanen. En Svanenmärkt möbel uppfyller krav på trä, metall och plast, likväl som på kvalitet och funktion. Dessutom ställs tuffa krav på de kemikalier som används i tillverkningen eftersom en Svanenmärkt möbel även ska vara ett bra val för din hälsa och för inomhusmiljön.

Ifö Sense precisionstillverkade underskåp finns i en mängd varianter som kan kombineras och som passar både små och stora tvättställ. Välj mellan fem skandinaviska färger – på både luckor och skåp – och få ett badrum som matchar din stil. Ifö Sense håller samma höga kvalitet som gjort vårt porslin känt. Det märks på allt från materialval och ytbehandling till skruvar och gångjärn. Visst säger den tidlösa formen något om hur länge den kommer att hålla?

Skåpen levereras färdigmonterade. En upphängningsskena som förenklar montering och justering medföljer. Alla skåp är tillverkade i fuktsäker MDF speciellt anpassad för badrumsmiljön. Ytan är UV-lackad och därför mycket tålig.

Möblerna finns i vit, högblank vit, mullvad, grafitgrå och svart ek. Till underskåpen passar Ifö Sign tvättställ. Tvättställen har vår extra rengöringsvänliga Ifö Clean-glasyr.

Du hittar hela Ifö Sense-sortimentet här.