SANITEC GROUP
STÄNG
ALLIA
ALLIA är den ledande franska tillverkaren av sanitetsporslin, badrumsmöbler och tillhörande produkter för badrum. Sedan 1892 erbjuder ALLIA både slutkunder och fackhandel en unik upplevelse genom designade, funktionella och innovativa badrum.
Colombo
Varumärket Colombo från Budfarfor har en komplett produktionscykel av sanitetsporslin och är en av de största tillverkarna av badrumsporslin i Östeuropa. Idag tillverkar fabriken 2,8 miljoner sanitetsporslinsenheter per år.
Ifö

Ifö Sanitär är den främsta leverantören av sanitetsprodukter och diskhoar på den nordiska marknaden. Varumärket är verksamt i Sverige, Danmark, Norge, Ryssland, Estland, Lettland och Litauen.

Keramag
Keramag Keramische Werke AG är en av de ledande tyska tillverkarna av sanitetsporslin. Över 100 års erfarenhet och innovativ styrka återspeglas i företagets enastående sortiment. Det omfattar badkar, duschkar och badrumsmöbler samt badrumsprodukter tillverkade av mineralmaterialet Varicor®.
Keramag Design
Keramag Design återspeglar ett starkt varumärkes arbete för att skapa speciella produkter. Badrumskollektioner som är designade för att uppfylla mycket höga krav vittnar om en exceptionell känsla för detaljer. Keramag Design står för superb estetik, karaktär och kvalitet samt för en tidlös design som överlever kortlivade trender.
Kolo
KOLO ses som pådrivande för moderna badrumskoncept för polska familjer, hotell och kontor.  Det stora antalet medaljer och priser tillsammans med marknadsandelen nominerar KOLO till Polens ledande tillverkare av badrumsutrustning.
Koralle
Produkterna som tillverkats av Koralle imponerar med ständiga förbättringar av design, innovativ teknologi och hög kvalitet. I Vlotho tillverkas duschväggar, ångduschar, duschpaneler och duschkabiner. Alternativ text: Produkterna från Koralle imponerar med precision och perfektion. Duschväggar, badkar och duschkar uppfyller de högsta kraven vad gäller funktionalitet och komfort. Designorienterade produkter i många varianter framhäver det bästa i varje badrum.
Porsgrund
A/S Sanitærporselen grundades 1948 på initiativ av Porsgrunds Porselænsfabrik AS i Porsgrunn. 1992 ändrade företaget sitt namn till Porsgrund Bad AS och man erbjuder kompletta badrumslösningar.
Pozzi-Ginori
Pozzi-Ginori är ett historiskt italienskt varumärke i Sanitec Group. Samarbetet med Antonio Citterio under senare år har nytolkat badrumskonceptet på ett innovativt sätt, och nu erbjuder varumärket åtskilliga kombinationsmöjligheter där design spelar en viktig roll.
Selles
SELLES är en hängiven badrumstillverkare som är specialiserad på sanitetsporslin. Vår huvudsakliga målsättning är att bibehålla en ledande position inom design och teknologi, både vad gäller produkt och process, för att erbjuda den bästa badrumsupplevelsen.
Sphinx

BV DE SPHINX MAASTRICHTs historia sträcker sig ända till 1834 – mer än 175 år tillbaka. Varumärket åtnjuter stort erkännande bland kunderna och har sedan många år varit ett känt namn på projektmarknaden.

Twyford
Twyford Bathrooms har varit ledande inom produktdesign för badrum i över 160 år.  Med kollektioner som passar alla smaker och plånböcker går design hand i hand med funktionalitet och innovation, vilket säkerställer att produkterna ser bra ut och håller utomordentlig standard.
Varicor
Företaget erbjuder ett omfattande sortiment i materialet Varicor® med en ständigt ökande efterfrågan. Materialets höga kvalitet kommer av över 25 års erfarenhet och kontinuerliga förbättringar. 

Skapa med Ifö Sense

Med det här verktyget kan du skapa ditt eget Ifö Sense-badrum

iPad app

Ifö på iPad

Ligg på soffan, ladda ner vår iPad -katalog och välj ditt nya badrum.

UNICEF

Contura Steel

Vårt dotterbolag som ansvarar för produktion och utveckling av det rostfria sortimentet

Planerar du att bygga eller renovera?

Vi kan hjälpa dig hitta rätt produkter.